Laatusuklaa

TOBLERONE Suklaalevyraadissa

Toblerone dark 50%
Tuotteen Toblerone dark 50% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,87 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Toblerone -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Patukat.

Iikka 12.09.2020
Tykkään tobleronesta normaalisti, mutta tässä on jokin pielessä. Tämä ei toimi. Tobleronen negaativiset asiat korostuvat (tahmeus), eikä uusia positiivisia löydy. Liian makea.

Hanna P 08.09.2020
Tummasuklainen Toblerone valkoisilla sattumilla. Suhteellisen makeaa tummaasuklaata, joka ei kuitenkaan säväytä. Kun jälkimakukin on ynseä, niin en tunne arvostelussa armoa Tobleronen herättämistä mukavista muistoista huolimatta.

Janne J 07.09.2020
Tummaa kolmiosuklaata. Seassa on jotain hampaissa tuntuvaa sitkeämpää lisuketta. Tumma maku tuo pitkälti mieleen Riesen-suklaamakeisen, mikä on pelkästään hyvä asia. Tässä tasapainoillaan makeisen ja keskittyneempään nautiskeluun sopivan suklaan välimaastossa, mutta kaiken kaikkiaan tuote on ehkä enemmän aikuiseen makuun runsaassa kaakaoisuudessaan. Ei niin hyvä kuin vaalea versio.

Annamari 11.08.2016
VALTAVIA palasia, pakko pilkkoa pienemmiksi. Tuoksu ei ole mitenkään erityinen. Seassa on rouskeita, jotka tuntuvat, kuten original-versiossakin, mutta eivät maistu millekään, koska makea ja aavistuksen kitkerä tumma suklaa vie kaiken huomion. Palaset lähinnä nyt ärsyttävät, koska niiden inhasta koostumuksesta ei ole mitään hyötyä, kun ne eivät edes maistu. Jään vaan kaipaamaan vaaleampaa versiota tästä. Tummana ei toimi!

Jenni V 06.03.2012
Erinomaista tummaa suklaata. Tässä on makua! Tykkään erityisesti isoista tobleroneista, ja 2 palasta niitä saa jo ihan mojovan pläjäyksen tätä herkkua. Ensin haukkaan pienen palan huipusta: puhdasta, runsasanomista suklaata, ei yhtään liian makeaa tai rasvaista. Sitten vähän isompi pala keskiosasta, ja herkulta maistuu yhä. Sitten vetelen puolet pohjaosasta, ja makumaailma muuttuu kun mukaan tulee pähkinää ja nougata. Erittäin hyvä tämäkin, en osaa sanoa kummasta tykkään enemmän. Viittä pistettä en kuitenkaan uskalla antaa kun jostain löytyy aina parempaa, mutta erinomainen tuote tämä, maistakaa!

Aki 16.02.2011
Söin tätä suklaata heti saman perheen fruit & nut version jälkeen. Tumma vei voiton. Täyteläisempi, voimakkaampi ja viipyvämpi maku. Miinuspiste epämiellyttävistä (nougat? tyyppisistä) sattumista, jotka toki tyypillisiä Tobleroneille.

Mira 01.01.2011
Liian sakea maku.

Nina M 14.12.2010
Ulkonäöltään perineisen vuoristomainen ratkaisu, kuten nämä aina ovat. Tuoksu voimakkaan tumma. Rakenne on todella kova ja tyypillisen rakeinen. Jälkimaku katoaa nopeasti, joten on pistettävä seuraava pala äkkiä suuhun, jotta maku säilyisi. Tummaksi suklaaksi hyvää.

Salla Elina Salo 03.10.2007
Tuoksuu taloussuklaalta, maistuu rapealta taloussuklaalta. En taida ikinä päästä tumman suklaan ystäväksi. Ei vain sytytä.

Jarkko 22.11.2006
Muodon tunnistaa ja maun haluaisi olla tunnistamatta. Tumma suklaa ei ole erikoisen kitkerää, vaan makeaa, mutta nuo kirotut kumipalaset tobleroineissa inhottavat. Tässä tummassa pötkylässä niiden ällöhunajamaku jää onneksi kuitenkin suklaan maun alle.

Susanna K 22.11.2006
Järkyttävän isokokoinen tumma Toblerone. Suklaa itsessään maistuu taloussuklaalle. Mukana myös jotain valkoisia tarttuvia purkkapaloja. Liian sotkuista syötävää, mutta ihan jees suklaa.

Antti H 22.11.2006
Tuotteesta on vaikea erehtyä palan nähtyään. SUklaa on tummaksi suklaaksi yllättävän mietoa ja Tobleronen perusvalkoiset palaset ja hunaja pehmentävät makua entisestään.

Satu 22.11.2006
Jees jees, tuttua Tobleroneahan tämä, mutta allekirjoittaneelle ennestään tuntematonta tummaa versiota. Maito- ja valkosuklaaversioista tutut valkoiset töhnäpalat pilkistävät houkuttelevasti, joten ei muuta kuin kulmahampaat töihin ja loksauttamaan palasen. Mmmmm, suklaa on miellyttävää ja kaakaoista ja töhnäpalat tuovat oman mukavan lisänsä koostumukseen.

Mika 22.11.2006
Tumman suklaan maku lähes täydellinen! Tobleronen "kinderit" maistuvat tutun hyvältä. Ainut miinus hampaiden väliin tarttuvista palasista.

Marjo 22.11.2006
Tummaa tavaraa taas. Mantelipipanoita ja hunajaako? Tämä on vähemmän makea versio siitä vaaleammasta. Muuten tunnistaa kyllä samaan sarjaan kuuluvaksi. Hyvä "mötikkä".

www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani