Laatusuklaa

J.D. GROSS Suklaalevyraadissa

J.D. Gross himbeere 70%
Tuotteen J.D. Gross himbeere 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki J.D. Gross -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Reilun kaupan tuotteet.
 

Jenni V 18.10.2021
Tummia nättejä ohuehkoja mutta isoja paloja, joissa on mausteena 6% pientä vadelman makuista marmeladikuutiota. Suklaa sulaa kivasti suussa ja on selkeän tummaa, makeutta antava marmeladi jää sen sijaan pyörimään sulattelun jälkeen suuhun, ja maku jää siksi vähän irralliseksi. Siksi päädyn lähinnä pureskelemaan suklaata, jolloin tämä mielestäni toimii paremmin, ja makeus ja kitkeryys pääsevät tasapainoittamaan toisiaan paremmin. Vähän sitkas marmeladi silti tuppaa jäämään pyörimään hampaisiin, ja kun en vadelman ja kaakon yhdistelmästä ylipäänsä ihan hirveästi välitä, niin ei tämä nyt ihan suosikiksi noussut. Hinta-laatusuhteeltaan kuitenkin hyvä levy, jos tuosta makuyhdistelmästä pitää. Kolmonen.

Joona 29.04.2016
Marjaisan tuoksuinen tumma suklaa suurin palasin ja hienoin kuvin. Palaset ovat kyllä liian suuria yhteen suupalaan, joten halkaisen palan puoliksi, ja sen vielä puoliksi. Jaahas, seassa on jonkin sortin rämmäleitä, luulin että vadelma on vain "sivumakuna". Heitän palasen suuhuni, ja heti leviää outo maku, joka ei kyllä muistuta minua mitenkään vadelmasta. Suklaa on kaakaoprosenttiin nähden oikein pehmeää, suorastaan herkullisen pehmeää. Suklaan sulamisen jälkeen suuhun jää "vadelman"makuiset rämmäleet. Vaikka "vadelman"makuiset rämmäleet jäävät suuhun ihan sellaiselaan, ne eivät silti maistu miltään muulta kuin sokerilta. Suklaa --> 5p, rämmäleet 2p = 7p :2 =3.5, joka pyöristyy neljään.

Tanja 29.06.2012
Suklaapalat ovat melko isoja ja niihin on painettu hieno kuva. Suklaa ja vadelma sopivat erinomaisesti yhteen. Vadelmapalojen makea ja samalla kuitenkin raikkaan kirpsakka maku on kiva. Ainoa huono asia on niiden takertuminen hampaisiin. Suklaan maku on melko karvas, mikä ainakin osaltaan johtuu korkeasta kaakaopitoisuudesta. Tämä suklaa kaipaa vadelman tuomaa hapokkuutta seurakseen, yksistään se olisi turhan tupakkainen ja nahkainen. Kokonaisuus on kuitenkin ihan onnistunut.

Kaisa 07.07.2011
Suklaapalan koristava vaakuna on mieletön. Tulee nuoruus Itävallassa vääjäämättä muistoihin hevosten myötä. Vahva vadelma tuntuu tuoksussa, makuna maistuu, mutta marmelaadinomaisessa muodossa. Tahmaa hampaita.Kaakaon maku on voimakas, kitkerähkö.Sulaa mukavan hitaasti ja viipyillen. Jälkimaku on maistelumakua miellyttävämpi

Tuula 06.07.2011
Tuhti ja ehtä kaakaon maku. Vadelmapalaset varsin isoja ja maistuu myös hieman kirpeältä.Takertuvat hieman ikävästi hampaisiin. Tuoksu sekä jälkimaku ovat tässä levyssä parhaat osat, välimaku menee kitkutellen

Salla M 06.07.2011
Upea ulkoinen habitus. Maku on tosi karvas, vahva kaakon tuoksu- liekö 80%?Vadelman maku erottuu aitona, siitä pisteet

Kirsi I 06.10.2010
Pahvipakkauksen takakannen tuoteseloste lupaa suomeksi ja ruotsiksi tummaa suklaata ja rapeita vadelmamuruja, mutta englanniksi raspberry flavoured pieces. Mielenkiintoinen ero... Levy on jaoteltu neliömäisiin, melko suuriin paloihin. Makua ei suklaasta tahdo irrota suussa ja jää vain vaimeaksi suklaanmauksi, ei yhtää sokeria. Vadelman makua ja rapeita krispejä ei ole: suklaan sulettua suussa jäljelle jää tahmeita, hampaisiin tarttuvia -jotain-, jotka eivät maistu millekään, eivät vadelmalle eivätkä edes esanssille.

Iikka 28.08.2010
Jännä tuoksu tuo mieleen naisten kylpyhuonetuotteet. Makua irtoaa heti ja se on kivan marjaisa. Tummasuklaa on mieto ja todellisen pääroolin nappaa marmeladitäyte. Tätä syö oikein mielellään. Pitkä, hyvä jälkimaku.

Hanna P 25.08.2010
Iso palanen kauniisti kuvioitua tummaa suklaata. Tuoksu vahvan marjaisa. Maku miellyttävä, makean marjaisa ja pehmeä tumma... Taidan olla marjasuklaiden ystävä :)

Oskari 13.05.2010
Kivoja laattoja, näyttää hyvältä. Maku on kuitenkin aika tunkkainen ja koostumus jotenkin outo. Pienet appelsiini?palat eivät onnistu pelastamaan tilannetta.. Pettymys.

Miriam 30.04.2010
Tummaa suklaata, jossa näkyviä punaisia pisteitä. Palakoko suuri, tuoksu todella tumman suklainen. Maku aika tumma, muttei lainkaan tunkkainen, vaikka tuoksu antaisi odottaa moista. Ihan laadukkaan makuista. Taaskaan hippujen mausta ei ole selvyyttä, kuten usein tällaisissa suklaissa käy.

Sanni 25.04.2010
Ulkonäöltään arvokkaan näköistä, tuoksu houkutteleva. Suklaa ihan hyvää, tosin tumma suklaa ei ole makuuni ja olisin kaivannut vähän makeutta lisää. Sivumakuna maistui jokin marja tms, mutta vadelmaksi en tunnistanut ennen kuin katsoin nimen =)

Marika 15.04.2010
Suuri ja kaunis pala, jossa komeilee J.D.Grossin logo. Tuoksuu hedelmäisen raikkaalle. Tämä tumma suklaa maistuu tutusti sille tavalliselle maukkaalle Ecuadorille, kunnes puraisee hedelmänpalaa. Lisämaku sopii kyllä hyvin tähän, mutta hedelmän/marhan mausta ei oikein tahdo saada selvää. Voisi olla mitä tahansa mangon ja mansikan väliltä.

Jarkko 24.02.2010
Wau, vadelma (tai jokin marjaisa) tuoksuu jo kääreen läpi. Lähemmällä nuuhkimisella tuoksu alkaa jo muuttumaan hajuksi, parfyymimaiseksi sellaiseksi. Maussa vadelma ei ole ollenkaan enää vadelma, vaan joku ihan muu hajuste. Vaikka tuo hajuste ei ole pistävä, niin se on niin voimakas ja päällepainava, että itse tumman suklaan makukin jää huomaamatta. Suklaan koostumuksen tosin tuntee ja se on miellyttävä. Onnistuin erottamaan yhden vadelmasuikaleen suklaasta ja se vaikutti olevan enemmän kumikarkkikoostumusta kuin oikeaa vadelmaa, joka voisi selittää aidon vadelman maun puutettakin. Esanssisesta hajusta huolimatta suklaa on ihan syömäkelpoista, kun ei odotakaan siltä aitoa vadelman tuoksua.

Janne J 09.06.2009
Tuoksussa marjaa, rakenteeltaan pehmeähköä näin tummaksi suklaaksi. Vadelmaa on joukossa juuri sopivasti, se tuo oman hienostuneen lisänsä laadukkaan kaakaon seuraan. Rasvaa ja sokeria on joukossa sen verran, että tästä suklaasta on helppo nauttia, mutta kuitenkin niin, ettei se latista tumman suklaan luonnetta. Kerrassaan onnistunut ja tasapainoinen paketti, suosittelen varauksetta. Ilmankos sain kaupassa viimeisen levyn, tämä taitaa maistua muillekin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani