Laatusuklaa

J.D. GROSS Suklaalevyraadissa

J.D. Gross amazonas 60%
Tuotteen J.D. Gross amazonas 60% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,88 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki J.D. Gross -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat), Reilun kaupan tuotteet.
 

Annamari 15.04.2020
Tumman suklaan tuoksu. Palat on kauniit ja koostumus on pehmeä. Sopivasti rasvaisuutta, makeuttakin löytyy vähän, mutta ollaan kuitenkin ns. taloussuklaan yläpuolella. Mikään erityisen vivahteikas tämä ei ole, mutta maku joka tässä on, on hyvä. Mietin kolmen ja neljän pisteen välillä, koska aika keskiverto tuote kuitenkin. Mutta hinta-laatu-suhde on niin hyvä, että päädyn korkeampaan arvosanaan.

Joona 03.02.2016
Lidlistä tarttui mukaan J.D.Grossin suklaalevy. Kaakaopitoisuus tuotteessa on 60 %. Levyssä on kymmenen suurta palaa, jossa jokaisessa on J.D.Grossin logo. Tuoksuu miellyttävästi kaakaolta. Ensimaku imeskellessä on miellyttävä, lähes hedelmällinen, ja suklaa sulaa ihanasti imeskellessä. Missään vaiheessa suklaassa ei huomaa tunkkaisuuta tai hiekkaisuutta. Sama juttu myös pureskellessa. Hinta/laatusuhteessa huippuluokkaa.

Jenni V 06.03.2012
Hinta-laatusuhteeltaan hyvä suklaa. Mukavan ohuita paloja, kooltaan olisivat saaneet olla kyllä himpun verran pienempiä. Palat olivat toki kauniita eikä suklaa mennyt jääkaapissakaan harmaaksi. Suklaa oli "saksalaisen" rasvaista, yli 40 g rasvaa sadassa grammissa, ja se vähän myös minusta maistui, ihan vaan hentoinen joulukalenterisuklaan vivahdus... Muuten suklaa oli kohtuullisen maukasta, minun makuuni kuitenkin vähän mietoa ja himpun verran ehkä liian makeaakin... Perustasoa. Täytyy kokeilla seuraavan kerran 70-prossaista.

Jarkko 20.02.2010
Tumman suklaan kaakaoinen tuoksu. Kaunis kuviointi suuren suklaapalasen päällä. Palanen rapsahtaa äänekkäästi kahtia puraistessa ja alkuun karvas suklaan maku lähtee leviämään ympäri suuta. Samalla karvaus katoaa, ihan kuin suu tottuisi yhtäkkiä siihen ja jäljelle jää vain miellyttävä, keskivahva kaakaon maku. Suklaa on silkkisen pehmeääkin, joka vielä lisää nautintoa. Erittäin maukas suklaa, jonka jälkimakunkin jää miellyttävästi viipymään suuhun.

Luet tällä hetkellä historiallista makuarviota. Historiallista siksi, että tämä on kautta aikain ensimmäinen kerta, kun yhdistyksen jäsen arvioi uudestaan jo aiemmin arvioimansa tuotteen. Lue FAQ:n kysymys 4.18:sta lisää aiheesta.

Aiempi arvio 10.6.2005: Tumma ja kitkerä. Huomattavasti kitkerämpi kuin saman valmistajan Ecuador, jossa kaakaota 70%. Pahaa. Kirvelee kieltä ja silmiä. 1 piste.

Janne J 07.08.2008
Miedohko kaakaoinen tuoksu. Tummaksi suklaaksi melko pehmeää ja suussasulavaa. Onnistunut yhdistelmä hyvänmakuista kaakaota, rasvaisuutta ja makeutta. Sanoisin, että tässä on sellainen tumma suklaa, että suurin osa maitosuklaan ystävistäkin voi tästä vaihteluna nauttia ja toisaalta oikein tumman tavaran ystävätkään eivät pidä liian pliisuna. Makunystyrät tavoittavat myös ohimenevästi häivähdyksen taloussuklaasta ja neutraalissa jälkimaussa on hiven metallisuutta, mutta nämä ovat kuitenkin vain pieniä miinuksia. Tuo syystä tai toisesta mieleen Brunbergin tumman suklaan, vaikken kyllä tuota takavuosien suosikkia ole aikoihin maistellutkaan.

Reeta 18.01.2008
Vähintään 60% kaakaota. Tämä tumma suklaa oli jo herkkua Ecuadorin kitkeryyden jälkeen! En tavallisesti kyllä tästäkään niin paljoa nauttisi, mutta nyt on jotain, mihin verrata. Tämä voisi sopia kaakaon päälle raastettuna.

Satu 10.06.2005
Liian tummaa minun makuuni, vaikkei pistäkään itkettämään. Voin syödä saamatta suurempia vammoja, mutten todellakaan tanssi ripaskaa riemusta.

Susanna K 10.06.2005
Taloussuklaan maku, joka vivahtaa makean ja mullan välissä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani