Laatusuklaa

J.D. GROSS Suklaalevyraadissa

J.D. Gross karamell 70%
Tuotteen J.D. Gross karamell 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki J.D. Gross -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 25.11.2021
125g iso- mutta ohutpalainen tummasuklaalevy, jossa suklaan joukossa on runsaasti eli 15% karamellirousketta. Pureskellen en hirveästi jää kaakaon aromeita miettimään, mutta tuo karamelli on kyllä suklaan kanssa oikein makoisaa, siinä on sopiva suola, makeus ja paahteisuus. Karamellin aromeita on monenlaisia, tämä minusta maistui aidolta. Rakennekin miellytti, sillä rouhe ei kuitenkaan ollut liian kovaa, sitä oli ihan kiva rouskutella. Annan nelosen.

Annamari 03.04.2020
Tuoksu on vahvan kaakaoinen. Rouskuu mukavasti ja mukana on makuuni joku alkoholin vivahde, mutta se on varmaan vaan osa suklaan makua. Rouskuvat karamellikiteet tuovat makeutta muuten tuhdin tumman joukkoon. Kokonaisuus jää kuitenkin valjuksi ja yksipuoliseksi, tästä ei irtoa oikein kuin yksi maku. Jättää hennon kuivan tunteen suuhun.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani