Laatusuklaa

FAIRGLOBE Suklaalevyraadissa

Fairglobe vollmilchschokolade
Tuotteen Fairglobe vollmilchschokolade valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,09 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fairglobe -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Reilun kaupan tuotteet, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 02.10.2018
100g levy jossa on reilun kaupan ruokosokeria, kaakaota ja vaniljauutetta. Paloja on 10, ne ovat ohuita ja isoja. Paloissa on "raamit" ja kaakaopavun kuva päällä. Suklaa on kaunista, kiiltävää ja laadukkaan tuntuista, ja rakennekin on moitteettoman sileä. Suklaa ei ole kovin makeaa, ja massakin tuntuu suussa kivalta, ei liian paksulta suklaessaan. Harmi vain että tässä on joku "vanhentuneen" suklaan aromi, sellainen vähän eltaantunut sivumaku, joka ärsyttää, ja hyppää silmille muuten suklaan ollessa niin hienostuneen mietoa. Harmi, mutta tämän takia joudun laskemaan muuten vahvan kolmosen kakkosen puolelle.

Kirsi I 11.08.2014
Näin tässä taas kävi, että useamman palasen jälkeen makuun ikäänkuin pääsee mukaan ja maku paranee. Aluksi suklaa tuntui jotenkin tunkkaiselta, mutta nyt levyn puolivälissä pehmeä kermaisuus ja tasainen kaakaoisuus ja sokeri (42,9%) voittavat tunkkaisuuden.kaupassa teki mieli maitosuklaata, eikä ollut ollenkaan hullumpi valinta juuri tämä reilun kaupan versio maitosuklaasta.

Hanna P 21.10.2012
Jee, tosi isoja ja herkullisen näköisiä maitosuklaan paloja pinnallaan ilmeisesti kaakaopavun kuva. Tuoksu mieto, mutta hyvä, hieman pähkinäisen karamellinen. Palat ohuita, ja maku aika jännä. Toisaalta kermaisa, pehmeä, toisaalta pliisukin, toisaalta hieman maistuu suolaisuuskin kielenpinnalla. Vielä parempaa olisi jos ois sattumia, mutta varsin hyvää näinkin.

Iikka 18.10.2012
Maitosuklaalevyn suuren palasen pinta on koristeltu kuvajaisella, joka esittänee kaakoapapua ja -lehtiä. Tuoksussa on jotain lakritsamaisuutta. Maussa sitä ei ole, vaikka olen jonkinlaista "luonnetta" tunnistavani. Kelpoa kamaa, vaikka kuitenkin varsin tylsää. Tätä kuitenkin syö ihan mielellään ja sopii myös hyvin pikkunälkään. Ei liian makeaa.

Veli-Matti 21.03.2012
Perusmaitosuklaan parhaimmistoa. Jokseenkin makeaa, muttei liian. Juuri sopivan pehmeää ja sulaa suussa mukavasti. Sopii hyvin hetkiin, jolloin haluaa vain pari suklaapalaa (mm. kahvin kanssa). Paljaaltaan syötynä jättää hieman rasvaisen jälkituntuman suuhun.

Miriam 03.02.2012
Todella ihanan makeaa suklaata. Maistuu hieman halvalta, mutta minua se ei haittaa. Silti pehmeän suussa sulavaa ja taivaallista. Tätä lisää!

Maija 31.01.2012
Perusmaitosuklaata. Hieman ehkä liian makea minun makuuni, erityisesti jälkimaku.

Oskari 26.01.2012
Isoja vaaleita maitosuklaalaattoja. sokeria on lisätty selvästi sillä suklaa aika makeaa, lähes imelää. Sopii siis makean nälkään, mutta paljoa tätä ei pysty kyllä syömään.

Marika 22.01.2012
Lidlin reilun kaupan suklaamerkki, jonka sisartuotteesta kovasti pidän. Haluaisin pitää tästäkin, mutta tämä maitosuklaaversio oli harmi kyllä ylimakeaa ja "tahmaisen" oloista. Makuhermot tukkeutuvat pahasti, yyh.

Sanni 22.01.2012
Kermaista ja täyteläistä maitosuklaata, hyvin makeaa. Todella hyvää.

Antti M 12.07.2008
Reilunkaupan maitosuklaata (32%) Lidlin tapaan. Täysmaito hieman varoittelee nenässä mutta loppupeleissä tämä sulaa mukavasti suussa jättäen miellyttävän maun suuhun. Ei tästä mitään erikoista saa irti mutta kelvollinen - vaikkakin verrattain kalliihko - suklaalevy (100g) tämä on silti. Kyllä tätä silti syö mielellään vaikka ohuet levyt ja isot palat eivät suosikkejani olekaan. Melkein nelosen arvoinen mutta ei kuitenkaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset