Laatusuklaa

KALEV Suklaalevyraadissa

Kalev Anneke
Tuotteen Kalev Anneke valmistusmaa on Viro. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kalev -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni V 17.01.2020
Maitosuklaata melko isoina paloina. Väri on vaalea ja maku rasvainen, vähän jopa mauton, ei kovin makea. Joukossa on kermajauhetta, joka vissiin aiheuttaa tuon rasvaisuuden tunnun. Kermasuklaat ovat usein täyteläisen makuisia, mutta tämä onnistui maistumaan jostain kummallisesta sivumausta johtuen vain halvalta. Yleensä halpuus tarkoittaa harmautta ja rakeisuutta, ylimakeuttakin, mutta tässä näistä ei toteutunut mikään. Tämä oli vaan jostain muusta syystä ei-niin-laadukkaan tuntuista. Harmi kun ei osaa eritellä syytä tarkemmin, en vaan tykännyt. Kakkonen.

Olli P 06.10.2013
Maitosuklaisen makean oloinen tuoksu, hieman pääsiäinen tulee mieleen. Umpisuklaata joka on pehmeää, massoittuu muutamien puraisuiden jälkeen. Maitoisa suklaa. Makuna on loppua kohden kasvava makeus. Suklaa ja sen makeus jälkimakuna, mutta ei ole pitkäkestoinen vaan katoaa nopeahkosti. Voisi sanoa että on ihan hyvää perus maitosuklaata. Maitoisa & pehmeähkö ja ihan mielellänsä syö, mutta eipä tämä elämyksiä tarjoa suuntaan taikka toiseen.

Päivi 15.07.2011
Kaunis oranssin värinen kääre, jossa suloinen tyttönen. Tummahkoa maitosuklaata, jota luulin täytesuklaaksi, mutta onkin kokosuklaata. Kaakaoinen tuoksu ja rasvaisuus puskee ekaksi mauksi. Melko makeaa ja sulaa hitaasti. Pureskeltua mössöä imeskellessä erottuu vivahdus hedelmän mausta. Tässä suklaassa ei kuitenkaan ole hedelmiä tai mitään muutakaan lisuketta. Kääressä sanotaan että saattaa sisältää jämiä pähkinöistä. Ihan kohtalainen perussuklaa. Ei aiheuta suuntaan tai toiseen hyppimistä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani