Laatusuklaa

KALEV Suklaalevyraadissa

Kalev Tiina tume sokolaad täidisega 44%
Tuotteen Kalev Tiina tume sokolaad täidisega 44% valmistusmaa on Viro. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kalev -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (täyte).

Jenni V 03.09.2019
Tummahkoa suklaata, jossa täytteenä on 39% marmeladin omaista massaa sisältäen brändiä, omenaa ja karpaloa. Väriltään täyte on hailumpaa kuin kääreen kuvassa, ja maku jää suklaasta "irralliseksi" eikä muodosta suklaan kanssa kokonaisuutta. En tykkää sokerisesta marmeladista, ja tämä ei sellaista todellakaan ollut. Mutta, sitten taas tämä jäi minusta vähän mauttoman puolelle... Edes brändin kärki ei maistu. Kakkonen, mitäänsanomatonta.

www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset