Laatusuklaa

DAMMENBERG Suklaalevyraadissa

Dammenberg secret passion karhunvadelma 74%
Tuotteen Dammenberg secret passion karhunvadelma 74% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Dammenberg -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Vegaani.
 

Jenni V 05.05.2020
70g melkoinen "tonton"-levy, jossa toisaalta on hyvin aidot, luomulaatuiset raaka-aineet. Levyssä on 8 yksinkertaista palaa, joiden taakse on ripoteltu kuivattua karhunvadelmaa pienenä rouheena. Rouhetta on vähemmän reunoilla, enemmän keskellä. Suklaassa on hyvin vähän sokeria, ja kun tuo karhunvattukin on melko hapanta laatua, niin kitkeryys korostuu vähän liiaksi. Reunapaloissa, jossa lisuketta on vähemmän, suklaa pääsee enemmän esiin ja huomaan sen laadukkaaksi tummaksi, jonka maussa on myös pehmeyttä, jonka vattulisuke harmittavasti peittää. Ilman lisuketta tämä olisi toiminut paremmin. Kolmonen.

Jarkko 04.12.2013
Dammenbergin suklaayrittäjä minulta tiedusteli näitä Suklaafestivaaleilla 2013 ostaessani, että enkö ole vielä tätä maistanut. No en ole. Talosta pukkaa uutta ulos siihen tahtiin, että hämäläisen äitin poika ei millään pysy perässä. Dammenberg on erikoistunut -ton/-tön -suklaisiin ja tämäkin levy on pähkinätön, gluteeniton, kananmunaton, soijaton ja maidoton. Ja ilmeisesti myös Kosher.

Levy on rakennettu siten, että toinen puoli levystä on jaottu siististi kahdeksaan osaa ja toinen puoli ön röpöläinen, koska sinne on siroteltu kuivatut karhunvadelmamurskeet. Poikkeuksellisen hyvin näyttäisi makuaineet jakautuneen ihan reunoja myöten. Suklaan tuoksu on tumman kaakaoinen. Makukin on kaakaoinen, mutta missä on karhunvadelma? Se tuntuu kyllä siemeninä suussa, mutta en minä sen makua kyllä huomaa. Onko makuaistini epävireessä? Parasta tässä suklaassa on se, että vaikka tämä onkin hieman makeaa suklaata (voi johtua marjoista tai vaniljasta), tämä ei ihan sinne ällömakean tumman suklaan puolelle mene.

Kirsi I 22.11.2013
Luomusuklaata, jossa levyn päälle on ripoteltu kuivattua karhunvatukkajauhetta tai - murua. Suklaan tuoksu ei ole kovin karvaan kaakaoinen, pikemminkin mieto ja makea. Suklaa ei kuitenkaan ole liian sokerisen oloista ja hedelmaisiä makuja tuntuu olevan itse suklaassakin eikä vain mausteena olevasta karhunvatukkarouheesta, joka sinänsä on rapea ja maistuva lisä. Mukava ja tyylikäs levy. Jälkimaku on pehmeä ja pitkä.

Kaisa 05.01.2013
Luomu sukaa 100g levynä, jossa toisella puolella on aitoa kuivattua boysenmarjaa. Kaakaopitoisuus on tuotteessa 74% ja kaakaon maku on mielestäni aika bitter- terävä ja samalla varsin täyteläinen. Kuivattu marja tuo makuun lisäsävyjä ja tekee levystä juhlavan sekä hienostuneen. Boysenmarja on varsin siemenrikas, joten suuhun jää näitä sattumia. Maistelun alussa oli liki samalla kaakaoprosentilla toinen tuote, jossa kaakao oli enemmän minun makuuni sopi, sellainen hedelmäinen. Tällä tummuusasteella ja bitterillä maulla saan tyydytettyö suklaahingun palan- kahden avulla.

Salla M 04.01.2013
Maistelujen bonuspala näyttää tosi tummalta. Kuivatut marjat tekevät levystä juhlavan. Tuoksu on hyvä ,maussa vahva kaakaoisuus. Aidot marjat tekevät tästä rapsakkuudellaan paremman tuotteen. Niiden ansioista vahva kaakaoisuus tasoittuu siten, että myös tällainen ei- niin -tumman -suklaan ystävälle tästä tulee pieni nautinto.

Tuula 04.01.2013
Onpa tosi vahva suklaa- suus ei montaa tallaista palaa tarvitse, koska jälkimaku viipyy pitkään tasaantuen tyylikkäästi. Kuivatut marjat ovat ihania etenkin kun vertailussa oli tänään aiemmin marmelaadimöttöä. Kun tehdään marjasuklaata tai hedelmäsuklaata niin ydin on, että ne olisivat tunnistettavissa. Kevyempien kaakaoiden ystävälle tämä oli iloinen yllätys.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani