MARS Suklaalevyraadissa

Mars dove caramel liaison
Tuotteen Mars dove caramel liaison valmistusmaa on Eurooppa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,09 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.

Joona 07.12.2017 (Jäsenprofiili)
Kaksi kappaletta kahdenkymmenenviiden gramman painoisia karamellitäyteisiä maitosuklaapatukoita löytyi tänään sopuhintaan lähikaupasta. Pulleissa patukoissa on kolme suurehkoa palaa, joten palojen yhteismäärä on nopealla matematiikalla kuusi. Palaset pitävät sisällään todella löysää ylimakeaa karamellia, joka on kuitenkin erinomaisen makuista, pieni kahvin vivahde ja tuntuisi olevan myös pientä suolaisuutta mukana? Maitosuklaa sellaisenaan sulaa todella nopeasti paasta imeskellessä suuhun ja on halvan makuista. Kokonaisuus on siis ihan toimiva, mutta erikseen ei. Tosin eipä näitä kahta komponenttia ole sen puoleen erikseen tarkoitettukaan syötäväksi. Perustavaraa, todella makeaa mutta tavallaan myös aika tylsä. Pahaan makeannälkään!

Annamari 18.03.2016 (Jäsenprofiili)
Tätä patukkaa olen maistanut viimeksi vuosia sitten. Muistikuvat ovat hatarat, joten kokeillaan. Pakkauksessa on kaksi maitosuklaapatukkaa, kummassakin kolme palaa. Kun palan lohkaisee, näkee heti että sisällä on karamellistä toffeetäytettä. Täyte on kohtuullisin valuvaa, joten olisi parempi, jos palat voisi irrottaa siten että sisus ei lähde valumaan. Tuoksuu jotenkin muoviselle. Itse kuorisuklaa on todella, todella makeaa. Huhhuh. Se on myös todella samettista, rasvaista ja sulaa suuhun. Mutta liian makeaa. Täyte on kinuskista ja yllätys, yllätys, makeaa! Täyte on valuvaa, mutta ei kuitenkaan liian löysää. Karamellin/toffeen/kinuskin maku on kyllä vallitseva ja suklaa jää jalkoihin. Yhden palan syötyäni suuhun jää makea fiilis. Suosittelen tätä erityisen makean nälkään, muuten yksi pala riittää. Suutuntuma tässä on mainio. 2,5 pistettä.

Jarkko Karhunen 10.06.2014 (Jäsenprofiili)
Olen huolimattomuuttani säilyttänyt patukkaa keittiön kaapin ylimäällä hyllyllä viikon, joka saattaa osoittautua kesän lämpimimmäksi viikoksi Oulussa, joten patukan suklaa on pehmeää. Maitosuklainen patukka pitää sisällään toffeeta, jossa maistuu ihan pienenpieni ja juuri sopiva suolaisuus. Toffee on myös erittäin sileää, varmaan sokerirakeetkin sulaneet tuolla ylähyllyllä (huumoriyritys). Erittäin hyvin sopii tämä patukka suuhuni tänä päivänä. Selvästi paremmin kuin kahdeksan vuotta sitten. Tämähän on juuri tuon pienenpienen, hädin tuskin huomattavan suolaisuuden ansiosta aivan loistava!

Aiempi arvio 7.2.2006: Tyylikkään ja arvokkaan näköinen patukka huokuu "aikuiseen makuun" -tunnelmaa ulkonäöllään. Suklaata ja toffeeta luvataan ainakin pakkauksen kuvassa, joten odotukset ovat korkealla. Pakkaus auki ja menoksi. Suklaakuoren sisällä on todellakin runsaasti toffeeta, joka on koostumukseltaan lähes valuvaa. Suklaan maku ei ole kovinkaan kummoinen ja samat sanat kohdistan toffeeseen. Joko toffeesta tai suklaasta irtoaa joku outo rautainen maku, joka tuo mieleen epämiellyttäviä ajatuksia. Makeutta tässä patukassa riittää, mutta kun ei niin ei. Keskivertokamaa. Harmittaa, odotin tältä enemmän... Arvosana: 3.

Hanna P 13.07.2012 (Jäsenprofiili)
Kauniinnäköisiä pitkulaisia maitosuklaapaloja toffeetäytteellä. Tuoksu on mieto, mutta hyvin makea. Hyvin makeaa ja valuvaa on toffeetäytekin, mut eipä tästä vaan voi olla pitämättä :)

Iikka 12.07.2012 (Jäsenprofiili)
Tahmealla töhnällä täytetty ja maitosuklaalla päällystetty pötkö. Korjaus: todella tahmealla, karamellilta maistuvalla. Tätä ei suositella reikäisille hampaille, on muuten sokerista. Makea, kiva herkku

Jenni V 06.02.2012 (Jäsenprofiili)
Tästä tuotteesta päällimmäiseksi nousee mieleen tuotteen (Suomen) alkutaipaleen mainoskampanja, jossa korostettiin silkinpehmeää koostumusta. Ja jotenkin ne onnistuivat idean minulle myymään. Tuote on kyllä aika suussasulavaa, makeaa maitosuklaata päällä, ja juuri sopivan juoksevaa toffeetäytettä sisällä. Marsin tapaan makeus vetää taasen vähän yli ja siksi tähdet jäävät vain kolmeen. Mutta on kyllä ihan kelpoa toffeesuklaaksi.

Reeta 30.06.2008 (Jäsenprofiili)
Monesti olen kaupassa tähän patukkaan törmännyt ja saanut kuvan perushyvästä toffeetäytteisestä suklaapatukasta. Nyt ensimmäistä kertaa päätin ostaa ja kokeilla. Oli aika pettymys. En osaa sanoa oliko vika suklaassa vai toffeessa, mutta todella tunkkainen ja karmaiseva maku levisi suuhun. Tosin alkujärkytyksen jälkeen makuun taas tottui.

Salla Elina Salo 01.08.2007 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaapäällysteinen toffeepatukka. En pidä näin sokerisista toffeista, vaikka toffee muuten maistuukin. Maitosuklaa aika keskinkertaista.

Satu 01.10.2006 (Jäsenprofiili)
Tuntuuko kenestäkään muusta epäilyttävältä suklaa, jolla on sama nimi kuin tunnetulla saippua-merkillä? Periaatteessa tässä on kaikki osaset kohdallaan (paksu suklaakuori ja valuva karamellitäyte), mutta jotain uupuu - herkullinen maku kenties?

Antti H 01.10.2006 (Jäsenprofiili)
Ihan kohtuullista suklaata ja mukavan pehmeää toffeeta sisällä. Jää marsmaisesti hampaisiin ja liukenee sieltä mukavasti.

Susanna K 08.02.2006 (Jäsenprofiili)
Liian karamellimainen suklaa jossa ei oikeastaan makua ollenkaan. Vivahteena suussa maistuu kahvi.