MARS Suklaalevyraadissa

Mars twix creamy peanut butter
Tuotteen Mars twix creamy peanut butter valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.

Jenni V 11.10.2017 (Jäsenprofiili)
Uusi twix-variantti ainakin minulle löytyi jenkeistä. Maitosuklaan alla on keksiä ja hyvin mietoa peanut butteria, enemmän tuli suolainen tryffeli mieleen kuin varsinainen maapähkinävoi. Tuote ei ole liian makea, ehkä keksiä on vähän liikaa (on vähän kuivaa), ja suolaisuus on välillä liian pistävää, toisaalta keksiin tuli suolasta lisämakua. Lopputulemana ei hullumpaa, ja maapähkinävoikin on täytteessä aitoa. Kolmonen.