Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars twix spekulatius
Tuotteen Mars twix spekulatius valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 17.01.2020
Jouluinen twix-variantti, jossa keksi on maustettu kanelilla, korianterilla, neilikalla, muskotilla, inkiväärillä ja kaardemummalla. Tämä on vähän kuin piparia söisi runsaalla toffeella ja suklaalla päällystettynä. Makeus jotenkin vaan korostuu joulumausteiden myötä, ja tykkään pipareista ihan sellaisenaan paljon enemmän. Kokonaisuus on vähän tunkkainen ja ylimakea. Kakkonen.

Annamari 06.12.2018
Mausteinen tuoksu, ja maun ensimmäinen vivahde on mausteinen keksi. Sopivassa suhteessa suklaata, keksiä ja toffeeta, toffeen koostumus on hyvä. En kuitenkaan juuri välitä tästä mausta. Perinteinen twix on parempi, mutta kyllä tätäkin syö. Liian keksimäinen.

Kirsi I 06.12.2018
Piparkakun tuoksuinen ja makuinen patukka. Rapsakka keksipohja ja ihanan tahmea toffee. Mukava kokonaisuus, vaikka jälkimaku on aika voimakas. Kiva sesonkikarkki.

Hanna P 06.12.2018
Toffeesisustaista suklaapatukkaa piparisella tuoksulla. Toffee ja keksi maistuu. Onko tämä tavallinen Twix? Vaan minkäpäs sille mahtaa, että suklaa, toffee ja keksi vaan on pettämätön yhdistelmä? Toki hivenen raikkautta ei olisi haitaksi.

Iikka 06.12.2018
Piparkakkua suklaamuodossa. Kyllä se koostumuskin on enemmän piparinen kuin suklainen. No, patukka on kuitenkin kyseessä. Pinnalla ohut kerros mietoa maitosuklaata, sisällä siis piparia ja jotain tahnaa. Kaippa tätä joulunhimossa rouskuttelee, mutta muutoin jää hyllyyn. Taikinainen ja makea jälkituntuma.


Janne J 06.12.2018
Jouluisilta mausteilta tuoksuva pötkö. Keksin päällä on toffeeta ja ympärillä ohut suklaakuori. Suklaa jää makuelämyksessä sivuosaan ja eniten maistuu keksi. Aika tavanomainen ja pliisuhko kokonaisuus,ei aiheuttanut suuria tunteita. Luokittelisin tämän melkein ennemmin kahvikeksiksi kuin suklaaksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani