Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé after eight orange
Tuotteen Nestlé after eight orange valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit.
 

Annamari 08.05.2021
Ulkonäöllisesti muistuttaa perinteistä minttuista After Eightiä. Tuoksu on aavistuksen kukkainen, ei tuoksu oikein ruualta vaan enemmän kosmetiikalta. Täyte on tuttua valkoista ja kirpeää. Minttu jyrää appelsiinin maun. Pidän makuparista appelsiini ja suklaa ja minttu ja suklaa, mutta nämä yhdistettynä eivät toimi.

Jarkko 06.11.2005
Perinteinen mintun makuinen After Eight oli pettymys. Voisiko appelsiininmakuinen vastaava olla sen parempi? No kyllä vain voi ja jopa merkittävästi. Jos suklaa ei olisi näin tummaa, tuote olisi varmasti saanut vielä pykälää paremman arvosanan minulta. Vaikka pisteluku onkin korkea, näitä ei pysty montaa syömään kerralla kun alkaa jo ällöttämään. Tämähän on tuttua monesta muustakin suklaaherkusta, joten ei mitenkään poikkeuksellista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani