Leader Vegeway Leader Vegeway

PETRI'S CHOCOLATE ROOM Suklaalevyraadissa

Petri's passion-lakritsi-suklaakakku
Tuotteen Petri's passion-lakritsi-suklaakakku valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Petri's Chocolate Room -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Lakritsi & salmiakki.
 

Jenni V 29.06.2018
Porvoon vanha kaupunki, hellepäivä ja kakkupalat Petri'sillä... Melkomoisen mukavaa. Kuvassa olevasta palasta on kyllä jo nirhaistu kärki pois, mutta muutenkaan kakkupala ei kooltaan mikään kauhean iso ollut - verrattuna 6,5¤ suolaiseen hintaan. Gluteenittomalle kaakaopohjalle on kasattu ohut kerros suklaamoussea, jonka päällä on kerros tahnamaista lakritsitäytettä. Päällä on passionmoussea reilusti, sekä keltainen kiille, ilmeisesti jotain kinuskisoosia koristeena + kaunis tummasuklaalaatta. Ulkonäöstä plussaa - kuten yleensä aina Petrisin tuotteissa.

Maku jättää kuitenkin harmittavan paljon toivomisen varaa. Kun kaikkia kerroksia maistaa yhtä aikaa, lakritsi on ihan liian kingi - hopeatoffeen maku on päällimmäisenä, ja passion saa aikaan sen että tämä maistuu vähän sitruunatäytelakulle. Suklaa peittyy lähes täysin, mousse saisi olla reilusti tummempaa. Passionmoussekin maistuu parhaalta pelkiltään. Tämä olisi toiminut huomattavasti paremmin ilman lakutäytettä - tai sitten lakuisuus vaikka purutuntumana suklaamoussen joukossa. Muutenkin Petri'sin kakuista puuttuu lähes kaikista purutuntuma, mössömäisyys on tylsää. Annan vain kakkosen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet