CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta suklaarae
Tuotteen Cloetta suklaarae valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen, Sokerikuoriset.

Jenni V 12.04.2018 (Jäsenprofiili)
130g pussi kauniita suklaarakeita, eri pastellin väreissä ja sekä laikuttomina että laikullisina. Sisällä on vaaleaa maitosuklaata, ja todella, on vaaleaa, kaakaota max 20%. Sokerikuorta on paksuhko kerros, joten makeustaso on kyllä melkoisen korkea, kun tuo suklaakin tuntuu halvalta ja makealta. Kyllähän näitä napostelee, mutta kyllä laadukkaamman suklaan olisi kaivannut sisukseensa. Kakkonen.

Katja S 04.04.2009 (Jäsenprofiili)
Sokeripäällysteisiä erivärisiä munia. Heti tulee yksi piste pelkästään ulkonäöstä. Munat ovat hauskasti ruskeapilkullisia ja näyttävät ihan oikeilta linnunmunilta. Sokeripäällyste raksuu hampaissa. Tulee mieleen ne perinteiset ranskalaiset pastillit, näistä suklaista vain puuttuu päällysteen raikas minttu. Päällyste maistuu vain sokerille. Sisällä oleva suklaa taas sulaa niin vauhdikkaasti suussa, ettei sen maustakaan oikein ehdi saada otetta kun suklaa on jo hävinnyt.. Täyte ei herätä mitään intohimoja, karkki on ihan ok. Jälkimaku on pelkästään sokerinen, koska viimeisenä suussa rouskuvat kuoren sokeriset palaset.

Minna K 04.04.2009 (Jäsenprofiili)
Pieniä värikäitä munia. Nähty vaivaa ulkonäön suhteen. Väritys samantyyppinen kuin ranskanpastilleissa. Ulkokuori on makea ja rapea. Ei maistu kovin voimakkaasti suklaalle. Helppoja naposteltavia.

Päivi 14.03.2008 (Jäsenprofiili)
Pieni muna. Erivärisiä. Valitsin vaalean sinisen. Pinnalla ruskeita läikkiä. Ei tuoksua. Kuori sulaa suussa hyvin. Aika makea. Pian suussa on suklaan maku. Sulaa hyvin. Vähän liian nopeasti meni, ettei jäänyt jälkimakua.

Satu 14.03.2008 (Jäsenprofiili)
Pikkuruisia pääasiassa pastellisävyisiä munia, joiden kuori on maitosuklaapilkuilla koristeltua sokeria. Sisällys on täyttä suklaata, mutta sen maku ei juurikaan pääse oikeuksiinsa paksun sokerikerroksen alta. Mukavia naposteltavia pääsiäismakeisia, mutta ei mitään erityisherkkua. Laittaisin esille vieraita varten ja toivoisin, että ne söis kaikki.

Antti H 14.03.2008 (Jäsenprofiili)
Hyvin on "ranskanpastillien" tyyppistä. Suklaa ehkä hieman makeampaa kuin normaalisti. Pinnan raksunta tuo mukavan lisän.

Sanna K 14.03.2008 (Jäsenprofiili)
Perinteinen ja herkullisen makuinen viiriäisenmuna! Rapean ja kauniin värisen sokerikuoren alta paljastuu maitosuklaata jonka maku ei kylläkään pääse ihan erottumaan edukseen. Lievätkö aitoja sitten vai ei.. Rapeasta yhdistelmästä tykkään kuitenkin, harmi että jälkimakua hallitsee sokeri suklaan sijasta.

Kai 14.03.2008 (Jäsenprofiili)
Pieni kovapintainen pääsiäismuna. Kuori rouskuu mukavasti hampaissa. Suklaa sisällä on aika tavallista ja maku katoaa nopeasti.

Jarkko Karhunen 14.03.2008 (Jäsenprofiili)
Viiriäisenmuniako nämä sitten ovat? Kova sokerikuori, jonka sisällä maitosuklaata. Sokerikuori vaikeuttaa hieman suklaan imeskelyä, mutta kitalaki saa nyt joustaa... Suklaa maistuu todella laimealta, ihan kuin sitä olisi jatketut vedellä. Maku ei valitettavasti toimi sen paremmin pureskeltunakaan. Minulle ei nämä sokerikuoret maistu yleensäkään, mutta tässä ei maistu kuorten sisuskaan. Halvan makuisia pökylöitä.

Susanna K 14.03.2008 (Jäsenprofiili)
Pieni kovahkokuorinen suklaamuna jonka sisällä suklaatäyte. Tästä tulee mieleen "ameriikan pastillit" tosin eri muodossa mutta koostumus vaikuttaisi olevan sama. Kiva helposti popsittava pikkuherkku joita taatusti uppoaa suuhun useampi kerralla.

Klaani Luontaistuotteet