Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta tupla nuts & raisins
Tuotteen Cloetta tupla nuts & raisins valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Nougatit, Patukat.
 

Iikka 16.01.2021
Maukas ja makeahko valkosuklaapatukka pitää sisällään karamellia ja jotain rohisevaa. Hyvä kokonaisuus.

Hanna P 11.11.2020
Jättimäinen patukka, tutusti Tuplan näköisenä. Makukaan ei suuresti eroa perustuplasta ja suutuntuma kivan sitkas. Tämä nyt on vaan hyvää!

Jenni V 06.05.2020
80g king size-tupla jossa on pinnalla hasselpähkinärouhetta ja tutun kaakaonougatin joukossa pikkuisen myös rusinaa, ja vissiin myös pikkuisen pähkinää. Maku on hyvin tuplamainen, tosin en oikein tiedä tuosta patukkakoosta, 50-grammainen olisi paras. Rusina maistuu kivana pienenä hedelmäisyytenä, aika ajoin tosin maku on vähän liian makea, kun rusinaa enemmän tulee suuhun. Ehkä vähän enemmän mehevyyttä olisin patukkaan myös odottanut. Silti, ei yhtään hullumpaa, minusta ihan kolmosen arvoinen patukka.

Annamari 28.04.2020
Tuplan uutuusmaku maistelussa. En yleensä pidä kovin paljoa rusinoista suklaassa, joten odotuksen eivät ole kovin korkealla. Ensipuraisulla rusina ei maistu ollenkaan ja voisin kuvitella syöväni tavallista Tuplaa. Pähkinäkään ei maistu erityisesti vahvana vaan voisi yhtä hyvin olla esim. mantelia. Ihan hyvää tämä on, mutta kummallisesti rusinan maku tästä on saatu häivytettyä eli ei lähelläkään sitä, mitä olisin tämän olettanut olevan. Hyvää, mutta koska valmistaja ei ole onnistunut, annan vain 2 pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani