Laatusuklaa

HALVA Suklaalevyraadissa

Halva kingis original bites
Tuotteen Halva kingis original bites valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Halva -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 08.02.2021
120g pussillinen pieniä kaakaokuorrutteisia paloja, joissa on sitkeähkön vaahtomainen vaalea täyte ja kaakaokuorrutesilmäke esikuvansa kingispuikon tavoin. Kaakaokuorrute ei ole suklaata nähnytkään, mutta se ja täytesilmäke kyllä maistuvat mielestäni tismalleen samalle kuin jäätelössäkin. Eli siinä mielessä karkkituote on kyllä onnistunut, että se maistuu esikuvalleen oikein mallikkaasti, vaahto-osassakin on vaniljajäätelön makua hyvin pitkälle. Ongelma on vaan siinä, että koska tuo esikuva ei ole ihan paras mahdollinen ainakaan suklaan ystävälle, niin pakko tälle karkillekin on antaa vain kakkonen.

Annamari 06.05.2020
Sopivan kokoisia kanttisia suklaapaloja, joissa on vaahtomainen valkoinen täyte ja tarkasti kun tutkii, löytyy myös kingiksestä tuttu suklaasydän. Suklaa jää sivurooliin ja kokonaisuus maistuu lähinnä maitoiselta vaahdolta ja hyvällä mielikuvituksella myös jäätelöltä. Odotin näiden olevan enemmän sitä jäätelöstä tuttua suklaasydäntä, mutta ovatkin höttöisiä ja mauttomia. Kokonaisuus on pettymys.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani