Laatusuklaa

ALMONDY Suklaalevyraadissa

Almondy daim mousse
Tuotteen Almondy daim mousse valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Almondy -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.

Jenni V 14.01.2021
Loistavan daim-kakun variantti, jossa sisälle on tungettu todella paksu kerros teollisen tuntuista, rasvaisen makuista ja muuten aika mautonta kreemiä. En sanoisi sitä ihan mousseksi, koska rakenne on paksumpi, vähän kuin kaupan kääretorttujen täytettä. Päällä on originaalista tutusti daim-rakeita sisältävää maitosuklaata, se ja mantelinen pohja ovat kakun parasta antia. Pohjan päällä on vielä kerros vaaleaa täytekreemiä, sekin tuttua originaalikakusta. Mousse ei vaan tähän kakkuun istu, pakkasteessa siihen on vielä minusta tarttunut vähän eltaantunut maku. Kakkonen.

Kirsi I 18.06.2014
Kolmekerroksinen pieni pakastekakku. Pohjataikinaa, jotain vaaleaa, voista ja mantelista kremityyppistä täytettä sekä maitosuklaamoussea. Kuorrutettu daim-rakeilla ryyditetyllä maitosuklaalla. Suklaamousse on pehmeän kaakaoisen makuista ja alla oleva vaalea täyte sopivan mantelista. Daim-rakeita on pinnalla epätasaisesti, ja voisi niitä enemmänkin olla. Mantelimaku tuo vähän särmää tuotteeseen. Hyvää peruskakkua, vaikka hieman laimeaksi maku kuitenkin jää.

Olli P 15.09.2013
Kakussa on monta eri osa-aluetta, joka tekee hieman vaikean arvioitavan tästä tuotteesta. Neljäsosakakkupalaani sulattelin huoneenlämmössä ohjeiden mukaisesti n. 30min. Kuorrutteena on maitosuklaata ohut kerros, sivulla suklaata on vielä ohuemmin sekä päällä on seassa runsaasti daimrakeita. Suklaa ei anna juuri mitään koska sulaa samantien suussa. Daimrakeet ovat tuttua juttua, mutta ovat hieman heikkoesitys kun ei ole sitä tuttua maitosuklaata päällä. Todella paksu kerros pehmeää maitosuklaamoussea, joka on pääosassa tätä kakkua. Suussa mousse sulaa samantien pois, tulee ja menee. Todella heikko esitys, makua ei juurikaan kerkeä saada ja sen mitä saa niin se ei ole kovinkaan hyvä maitosuklaa; maku on jopa hieman imelä. Pohjalla mantelimassa, jonka päällä vaaleaa kreemiä. Ihmeellisesti kreemiä ei ole reunoilla, vain keskustassa. Pelkkä mantelimassa on paakkumaista ja aika mautonta. Kreemi kun tulee kohdalle niin pohja saa makeuden makuun mukaan ja toimii erinomaisesti. Kakku oli odotuksiin nähden selvä pettymys kun ilman moussea almondy kakut ovat järjestänsä toimineet allekirjoittaneelle. Kokonaisuutena yllättävän mauton ja sekava; tuote jää hyllyyn seuraavalla kerralla.

Laatusuklaa Klaani