HERSHEY'S Suklaalevyraadissa

Hershey's skor
Tuotteen Hershey's skor valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Hershey's -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.

Jenni V 09.10.2017 (Jäsenprofiili)
Patukan kuvauksena lukee "delicious milk chocolate/crisp butter toffee"... Ulkonäkö näyttää täsmälleen samalta kuin hiljattain maistamani saman valmistajan Heath-patukka, ja valmistusaineet sekä kokokin täsmää... Samoin kuin maku. En tajua?? Ehkä krokantti on aavistuksen tummempaa ja sileämpää, mutta merkittävää eroa en kyllä millään osannut kaivaa. Daim-viittaus on ilmeinen, kun nimi voisi olla ruottia ja kruunukin on ympätty logoon. Arvosteluna samat lätinät kuin Heathissä, verrattuna Daimiin tämä on liian paksu, krokanttia on suhteessa liikaa ja suklaa ei yllä Maran tasolle. Kakkonen.

Jarkko Karhunen 19.04.2012 (Jäsenprofiili)
Heja Sverige! Ai miksikö? No skor tarkoittaa tietenkin kenkiä ja kaiken kukkuraksi nimen o-kirjaimen sisällä oleva kruunu on idettinen Ruotsin käyttämän tre kronor -symbolin kruunujen kanssa. Puhumattakaan siitä, että onhan tämä idealtaan ja ulkonäöltään ihan selvä Daim-kopio. Ero Daimiin tulee esiin oikeastaan vain maussa: Suklaa tässä on tuttua Hershey's-laatua (tunkkaista kuin autokorjaamon lattianurkkaus) ja korokantin maussakin on selvästi enemmän hasselpähkinää kuin Daimissa, tehden siitäkin tunkkaisemman makuista. Positiivisena puolena: Tarttuu kyllä ihan yhtä hyvin hampaisiin pureskellessa kuin Daim. Lähinnä vastenmielinen suklaan maku (joskin suklaa on makukokonaisuudessa aika pienessä roolissa) tipauttaa pisteet keskinkertaisuudenkin alapuolelle.