HERSHEY'S Suklaalevyraadissa

Hershey's mounds
Tuotteen Hershey's mounds valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Hershey's -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.

Jenni V 10.10.2017 (Jäsenprofiili)
Hersheyn versio tummasta bountysta, eli kookostäytteen päällä on tummaa suklaata. Täyte on sopivan kosteaa ja makeaa, ja semitumma suklaa ja kookos toimivat hyvin yhteen. Ei tämä nyt mitään huippulaadun suklaata ja täytettä ole, mutta maukasta perustavaraa kyllä. Kolmonen.

Jarkko Karhunen 09.10.2008 (Jäsenprofiili)
Pakkauksesta tulee väriä lukuunottamatta Bounty mieleen, joskin valmistajana tässä on Hershey's, joka ei ole minun kirjoissa vielä oikein iskenyt suklaavalmistajien aateliin, tai edes keskikastiin. Tumman suklaan tuoksu on melko kitkerä ja maku puolestaan aika teollinen ja tunkkainen. Kookos, josta yleensä pidän todella paljon, on tässä outona mössönä, joka ei edes maistu kookokselta, tai paljon muultakaan. Sentään tuntuu kookokselta. Suklaasta jäävä jälkimakukin on erittäin tunkkainen. Hyvänä puolena mainittakoon, että suklaa ei maistu siltä rasvan ja oksennuksen sekoitukselta, jolle moni tämän valmistajan tuote aiemmin on maistunut...

Antti M 25.08.2007 (Jäsenprofiili)
Tummalla suklaalla päällystettyä kookosta. Kookos on hyvää, mutta kitkerä tumma suklaa kyllä pilaa kokonaisuuden. Ei hyvä yhdistelmä.