FUNC FOOD Suklaalevyraadissa

Fast rox dark chocolate crisp
Tuotteen Fast rox dark chocolate crisp valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Func Food -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria.

Jenni V 24.11.2017 (Jäsenprofiili)
Herkullisen näköinen matltitolimaitosuklaalla (30%) ja vaaleilla ja tummilla krispeillä kuorrutettu sokeriton proteiinipatukka. Sisällä on kerros vaniljatäytettä sekä jankkimainen tumman kaakaoinen proteiinitäyte. Täyte on vähän liian kuivaa, ja vanilja olisi saanut olla juoksevampaa sekä maistua enemmän. Täytteessä on voimakkaan teollinen maku, joten patukka valitettavasti näytti paljon paremmalta kuin maistui... Saksalaista bulkkia, kakkonen.