Laatusuklaa

FUNC FOOD Suklaalevyraadissa

Fast rox berry chocolate crisp
Tuotteen Fast rox berry chocolate crisp valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Func Food -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Hanna P 14.03.2020
Runsaasti rouhetta ja tummahkoa suklaata päällä ja pinkkiä kiinteää täytettä sisällä sekä karkkisen marjainen tuoksu :D Mehevän runsas patukka, jonka ainoaksi miinukseksi voitaneen laskea maun keinotekoisuus. Vaan aivan passelin kirpsakka marjan maku kumminkin ja muutoin hyvän rehevä kokonaisuus.

Jenni V 05.02.2020
Proteiinipatukka soijakrispeillä ja tummalla suklaalla, ilman lisättyä sokeria. Tuoksu on teennäisen marja-arominen (aitoa marjaa tässä ei ole) ja niin on myös maku. Yllättävän makean kirpeää on pinkki proteiinitäyte, enkä pidä aromista lainkaan, onkohan se nyt vadelmaksi tarkoitettu vai miksi... Päällä on vielä vaalea kastikeraita, joka ei marjatäytteen takaa maistu lainkaan. En todella osta toiste, kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani