Laatusuklaa

PIRKKA Suklaalevyraadissa

Pirkka ranskalaisia pastilleja
Tuotteen Pirkka ranskalaisia pastilleja valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pirkka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Sokerikuoriset, Suklaanapit.
 

Jenni V 20.02.2018
Mainoksen uhrina intoudun ostamaan tämän 90g pussin hiihtolomaevääksi. Jahas, pastellia löytyy (liila, pinkki, valkoinen) ja aivan, valmistajakin näyttää olevan tuttu Panda. Nättejä pieniä rouskuteltavia ovat, minttu maistuu, eikä periaatteessa liiaksi, puoli pussia kerralla jo tuo ehkä hienoisen minttuyliannostuksen. Kolmosen perusmättöä, toimii.

Jarkko 28.10.2005
Minttuinen minipastilli. Ei ole koskaan säväyttänyt, ei nytkään. Jälleen yksi tuote, jossa tummempaa suklaata ja minttua sekoitettu keskenään. Huoh. Maistelun jälkeen kuulin että tuote on Pandan valmistama.

Rami 28.10.2005
No kappas vaan, eikös tullutkin ranskalaisia. Täsmälleen sama arvostelu kuin Fazerin Amerikanpastilleissa.

Nina P 28.10.2005
Nonii... nää nyt on niitä ranskanpastilleja. Näitä voi syödä paljon ilman huonoa oloa, mutta lopulta tulee voin maku suuhun.

Marjo 28.10.2005
Pienempiä pyöreitä pastilleja. Mynthon kurkkupastillejako nämä on? Ei kannata imeskellä... Ei nämä ole hauskoja. Ahdistus herää, jos näitä joutuisi syömään suklaana... Argh!

Satu 28.10.2005
Näihin on jo kyllästynyt. Nappeja pitää laittaa vähintään 2 joka väriä kerralla suuhun. Niin se pussikin onneksi loppuu nopeammin.

Antti H 28.10.2005
Ainoa ero Fazerin Amerikanpastilleihin on pienempi koko.

Mika 28.10.2005
Niitä aitoja ranskalaisia pastilleja. Ei paljoa maistu, mutta silti helppo syödä kun kaipaa naposteltavaa. Suklaa ei maistu vaikka kourallisen suuhun laittaa.

Minna R 28.10.2005
Raikkaan rouskuvaa ja suklaa pyrkii sopivasti esille. Samoja "kiellettyjä hedelmiä" täytekakun päällä, joita vesi kielellä toivoi jäävän kakusta yli pussin pohjalle. Nyt hieman "äkkimakeaa", mutta toimii edelleen!

Anne P 28.10.2005
Erittäin raikkaita, päälliset eivät kadota suklaan hivelevää makua. Ihana yhdistelmä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani