Leader Vegeway Leader Vegeway

PIRKKA Suklaalevyraadissa

Pirkka Mireille valkosuklaakeksi
Tuotteen Pirkka Mireille valkosuklaakeksi valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pirkka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Valkosuklaiset.
 

Jenni V 20.12.2017
Tuttuja tornin kuvalla varustettuja keksejä, nyt päällään 48% miedon makuista valkosuklaata. Keksihän on aika mauton ja kuiva, mutta sopii jotenkin valkosuklaan mietoon makuun paremmin kuin maitosuklaa. Ihan hyvä peruskeksi, mutta ei yllä neloseen.

Kati 31.03.2010
Kookoksen tuoksu houkuttaa! Ja makukin on herkullinen. Erittäin makea herkku, mutta suklaan kanssa tällä ei ole mitään tekemistä. Positiivinene yllätys maitosuklaan anti-ihailijalle.

Mikko 27.03.2010
Isohko pala, jossa päällä valkosuklaata. Tuoksu on etova, teollisen vanilliininen ja erittäin äklömakea. Ensi maku on ällöttävän vanilliininen ja aivan älyttömän makea. Pientä kookoksen pilkahdusta aistittavissa, liekö laitettu keksin taikinaan. Kyllä näillä sokerihumalaan pääsee ja saa oksupoksuolon aikaiseksi, jos muutaman keksin nappaa, mutta ei tule pieneen mieleenikään syödä enempää. En ostaisi.

Eeva 24.03.2010
Tämä ei kyllä tuoksu suklaalta, vaikka keksin päällä on kuitenkin olevinaan valkosuklaata... Keksi itsessään on tosi rapeaa ja senpä vuoksi murustuu ärsyttävissä määrin. Makea päällinen kuitenkin sopii tällaisen pohjan kanssa ja pohja taas tasoittaa makeutta. Ei mitään kovin erikoista settiä, "ihan ok"-tasoa.

Elise P 24.03.2010
Vaalea keksi, jossa valkoinen suklaakuorrutus. Todella kookoksinen tuoksu suklaassa. Keksi pahvimaista ja mautonta. Suklaa "katoaa" jonnekin keksin joukkoon, eikä maistu juurikaan syödessä. Aika mitäänsanomaton keksi.

Jarkko 31.07.2008
Maailman tavallisimman näköisen keksin päälle on kuvioitu valkosuklaasta kerros, jota koristaa tornin kuva. Kuvan merkitystä en ymmärrä lainkaan, mutta tylsästä olemuksesta huolimatta valkosuklaa sopii keksin kanssa todella hyvin yhteen. Maukas keksi, jota tuli mökillä popsittua pari paketillista ja joka maistuu myös ilman kahvia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet