PIRKKA Suklaalevyraadissa

Pirkka Mireille mansikkatäytteinen suklaakeksi
Tuotteen Pirkka Mireille mansikkatäytteinen suklaakeksi valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pirkka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.

Jenni V 16.11.2017 (Jäsenprofiili)
9 kpl paksuja suklaakeksejä josta lähes puolet on tornin kuvalla varustettua maitosuklaalaattaa. Alla on melko kuiva ja melko mauton keksi, ja täytteenä herkullisen tuoksuista mansikkasosetäytettä. Mansikkaa tuotteessa on 6%, aitoudesta plussaa. Täyte on melko juoksevaa ja tavallaan samaan aikaan hyvin makeaa ja kirpeää. Kaksi keksiä kerralla sai köhimään... Ihan hyvää, mutta varmaan yksi riittää kerralla. Kolmonen.