PIRKKA Suklaalevyraadissa

Pirkka hasselpähkinämaitosuklaa
Tuotteen Pirkka hasselpähkinämaitosuklaa valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pirkka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).

Jenni V 27.11.2017 (Jäsenprofiili)
200g jämeriä maitosuklaapaloja sisältävä levy, jossa suklaan joukossa on runsaasti kokonaista hasselpähkinää. Suklaa on yllättävänkin mietoa, tavallaan kyllä hyvä ettei makeutta ole liikaa, mutta toisaalta kaakao olisi sitten kuitenkin saanut maistua aavistuksen enemmän. Hyväähän tämä on, ei siitä mihinkään pääse, ja pähkinät sekä suklaa ovat ihan laadukkaan tuntuista tavaraa. Lähellä nelosta liikutaan, mutta "se jokin" puuttuu, juuri ja juuri kolmosen levyksi siis tämä jää.