Laatusuklaa

PIRKKA Suklaalevyraadissa

Pirkka parhaat appelsiini & suklaa tuutti
Tuotteen Pirkka parhaat appelsiini & suklaa tuutti valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pirkka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Jenni V 08.07.2019
Toinen tuuttiuutuus Pirkka parhaat-sarjaan sisältää appelsiinin ja suklaan makuista kermajäätelöä, appelsiinikastiketta ja päällä on muutama maitosuklaahippu. Vohveli on samaa isoruutuista "vanhan ajan" vohvelia kuin karpalovariantissakin, tämäkin kaakaokuorrutteella vuorattu.

Maku on fazerinamainen, mutta mitä enemmän appelsiinikastiketta tulee vastaan, alkaa sen kitkeryys ja mehutiivisteen maku tympiä. En oikein välitä tiikerijäätelöstä, ja kastikkeesta tuli liikaa se mieleen. Jäätelö olisi saanut olla kaakaoisempaa, ja tuutin suklaisuus jää minulle liian alhaiseksi. Maitosuklaahiput ovat hyviä, mutta niitä olisi saanut olla jääteön joukossa eikä pelkästään päällä. Kastiketta on taas tuutin alakärjessä aivan liian paljon, kun taas keskiosasta se puuttui täysin. Karpalovariantti taisi kuitenkin olla parempi... Kyllä tämä silti kolmosen tuutti on, jäätelö on kermaista ja vohveli rapsakkaa ja hyvää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset