Laatusuklaa

RAISIO Suklaalevyraadissa

Valmistajan tuotteita on Suklaalevyraadissa yhteensä 15. Osa niistä on mahdollisesti jo poistunut markkinoilta, jolloin löydät ne täältä. Jäsenet ovat kirjoittaneet tuotteista 19 arviota ja vierailijat 3. Lisätietoja valmistajasta ja sen tuotteista löydät osoitteesta raisio.com. Tuotteiden valmistusmaa(t) on/ovat Iso-Britannia, Saksa, Suomi, Tanska. Tuotteita tuo/markkinoi Suomessa Raisio.

Suodata jäsenen mukaan
Valitse jäsen, jonka arvioimat tuotteet tältä valmistajalta haluat nähdä. Listassa näkyvät ainoastaan ne nykyiset jäsenet, jotka ovat arvioineet vähintään yhden tämän valmistajan tuotteen.
Suodata tuoteryhmän mukaan
Valitse tuoteryhmä, johon kuuluvat tuotteet tältä valmistajalta haluat nähdä. Listassa näkyvät ainoastaan ne tuoteryhmät, joihin vähintään yksi tämän valmistajan tuote kuuluu.

Benecol kaura, hasselpähkinä & tumma suklaa välipalapatukka

Yleisarvosana 1 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Voit myös lukea yksittäiset arviot tuotteesta sekä jäseniltä että vierailijoilta.

Elovena hedelmäinen välipalapatukka täysjyväkaura + kaakao

Yleisarvosana 2 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Elovena minipala kaurakeksi tumma suklaa

Yleisarvosana 1 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Elovena minipala kaurakeksi vadelma valkosuklaa

Yleisarvosana 1 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Elovena mysli tumma suklaa vadelma

Yleisarvosana 1 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Elovena pikapuuro tumma suklaa vadelma

Elovena pikapuuro valkosuklaa mansikka

Elovena välipalakaurajuoma samettinen suklaa

Yleisarvosana 2 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Elovena välipalakeksi appelsiini suklaa

Elovena välipalakeksi mustikka valkosuklaa

Elovena välipalakeksi tumma suklaa

Yleisarvosana 3 jäseneltä on ja 3 vierailijalta .

Nalle kaura & suklaa välipalakeksi

Nalle mansikka-kaakaokeksi mysli

Nalle suklaakauramuro

Yleisarvosana 1 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Provena snack biscuit oats & dark chocolate

www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset