Leader Vegeway Leader Vegeway

FERRERO Suklaalevyraadissa

Ferrero kinder milch-schnitte
Tuotteen Ferrero kinder milch-schnitte valmistusmaa on Saksa. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Ferrero -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

aplo 01.03.2018 : Jos tykkää näistä supermarketeissa myytävistä unelmatortuista niin tästä sellaisen ystävälle miniversio. No, ei se hääviä ole se teollinen unelmatorttu eikä ole tämäkään. Epämiellyttävä, rasvainen suutuntuma tunkkaisella maulla. Jää hyllyyn jatkossa. Kinder tuoteperheen mustalammas.

Kaakaolehmä 15.07.2012 : Hauska tuote jogurttihyllystä! Jäi maultaan kuitenkin Kinder Pinguin taakse, joten jää myös hyllyyn kun käteen tarttuukin Pingui...

Jonna 16.11.2010 : Hunajaa en juurikaan maistanut, mutta olen siihen itseasiassa tyytyväinen, koska en siitä pidä. Kokonaisuutena patukka oli hyvin pehmeä ja suussa sulava. Ihanaa saada uutta makua/tuotteita Kinder-tuotteille, jotka pienestä pitäen ollut vahva suosikki, hinnat vain osuvat hieman korkealle.

suklaahirviö 17.10.2010 : Kahden pehmoisen, ohuen kaakaokakkulevyn välissä on ihanaa vaaleaa täytettä, joka maistuu miedosti hunajalta ja kermalta. On kuin söisi kakkupalojen väliin pakattua pilveä! Täyte ei ole liian raskas tai imelä, vaan unelmankevyt! Samaa voi sanoa kakkupaloista. Näitä kai suositellaan erityisesti lasten välipalaksi, mutta maistui hyvin tällaiselle kypsemmällekin herkuttelijalle ja muutenkin uskoisin aikuisten(kin) tästä pitävän, kun ei ole äklömakeudesta kyse. Kovin täyttävä tämä herkku tosin ei ole, eikä suklainenkaan. Hyvää silti!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet