Laatusuklaa

FERRERO Suklaalevyraadissa

Ferrero kinder pinguí schoko
Tuotteen Ferrero kinder pinguí schoko valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,08 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ferrero -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Iikka 20.07.2018
Jäätelöpatukka joka ei olekaan jäätelöä. Rasvainen ja makea pala. Kaipaa jäätelön raikkautta. Kuitenkin vallan perushyvää.

Hanna P 15.06.2018
Maitosuklaapötkö valkoisella täytteellä, oisko rahkaa tai ainakin jotain kreemiä. Onneksi ei mitään ällömakeaa. Ihan ok tuote, vaikka vähän mitäänsanomaton. Hieman liian makea välipalaksi, muttei ihan kyllin makea tai mielenkiintoinen täydelliseksi jälkkäriksikään. Ihan kelpo kumminkin.

Annamari 11.06.2018
Ohut suklaakuori, sisällä vaaleaa täytettä. Suklaisen makuista, ei muistuta Kinder-suklaata kuitenkaan. Maku on mieto, jopa mauton. Aluksi mielestäni maistuu hyvältä, sitten kun maut ja kerrokset sekoittuvat, mausta tulee tosi tylsä. Ja tämä tapahtuu liian äkkiä. Makeus on sopiva. Toimisi ehkä paremmin vielä kylmempänä, nyt jääkaappikylmää.

Janne J 11.06.2018
Pehmeärakenteinen, melkeinpä ilmavan höttöinen kreemi(?)patukka. Valkoisen täytteen lisäksi kaakaota on mukana sen verran, että tätä kehtaa suklaatuotteeksi kutsua. Helppo syödä ja liukenee nopeasti suusta. Positiivista huomata, että tämä ei ole laisinkaan liian makea. On vaikea sanoa, onko tässä mitään erityistä, mutta ainesosat ovat vähäeleisen tyylikkkäästi tasapainossa ja makuhermot tykkäsivät. Mikään ei ainakaan ärsyttänyt. Ehkä enemmän aikuiseen makuun.

Jenni V 26.02.2018
Maitosuklaalla päällystetty (suklaata 1%...) kylmiöstä myytävä patukka, jossa on suklaan alla ohuen ohuet kerrokset kaakaoista kakkua ja sisällä sitten tuota kaupan kääretortuista tuttua maitokreemitäytettä, keskellä on vielä vana kaakaoista täytettä. Hyvinkin teollinen on taas koko tekele, onneksi tämä nyt vähän enemmän edes maistuu suklaalle kuin tuo milch-schnitte-tekele. Välipalaksi tätä taas kehutaan, mutta ravintoarvoissa tämä on vaan oikeastaan ekstrarasvaa ja sokeria. Ja maussa häviää kyllä suklaapatukoille kuusi nolla, saati sitten kätevyydessä esim. eväänä... Kakkonen juuri ja juuri.

Oskari 04.08.2011
Onpas hötöisen tuntuista. Tummaa suklaata ja vaahtoa. Alkuällötyksen jälkeen oikeastaan todella hyvää. Maun pitää antaa hetki tasoittua, niin aromit pääset esiin. Ei kyllä paljoa kerralla...

Sanni 27.07.2011
Ohuen suklaakuoren alla jotakin valkoista "höttöä", välissä myös hieman suklaata. Suklaa ei maistu tässä juurikaan vaan sen maku peittyy maitomaisen täytteen alle. Aika makeaa, mutta kuitenkin oli tämä aika hyvää, voisin ottaa toisenkin.

Miriam 27.07.2011
Uh, makean kermainen. Todella hyvä. En nyt sanoisi tätä suklaatuotteeksi kun suklaa ei tässä liiemmin maistu. Ei kestä selvästikään tippaakaan lämmintä ilmaa. Tahmeaa.

Marika 20.07.2011
Hmm.. tämä on jotain höttöä, joka näyttää hädin tuskin suklaalta. Mmmm, on kuin haukkaisi makeaa pilveä. Jotain lapsille suunnattua tämä on, mutta oikeastaan vallan hyvää. Enpä olisi uskonut pitäväni tästä, mutta tuote ei aiheuta inhoreaktioita makeudesta huolimatta, eikä kitalakeen jää rasvaista kerrosta, kuten pelkäsin. "Hyvää suklaavaahtoista", sanoi viisivuotiaani - ja oli oikeassa.

Kirsi I 11.05.2011
Jogurttihyllyn ale-tarratuote lähtee mukaan lasten retkievääksi. Pitäähän äidinkin maistella näin "viran puolesta", vastalauseista huolimatta - en näet hoksannut ostaa omaa. Ohut tummasuklaakuori ja keskellä on myös ohut tummasuklaalevy. Enin osa tästä on valkoista - ilmeisesti maitovanukasta - lähinnä sokerisen ei minkään makuista hyytelöä. Pehmeä koostumus, menee vähemmilläkin hampailla (vauvat ja isoisomummot huomio!) Maku mitäänsanomaton, ihan "maito"-tuote; en voinut vastustaa sanaleikkiä. Tuskin ostan toiste.

Jarkko 21.04.2011
Ruokakaupan kylmästä vanukashyllystä löytyi tällainen joukkoon kuulumattoman näköinen patukka. Ostin sen ja nyt aion syödä sen. Erittäin ohuen maitosuklaakuoren sisällä on valkoista vaahtoa, joka ei maistu oikeastaan miltään. Suklaakaan ei maistu miltään, kun patukkaa on säilytetty jääkaapissa (ohjeiden mukaisesti). Vaahdon koostumus muistuttaa hieman mums-mumseja, mutta ei ole samalla tavalla sitkahkonlaista. Mitäpä tästä nyt sitten olisi mieltä, kun se ei maistu tai tunnu oikeen miltään. Turha? Kyllä. Outo? Kyllä. Kenelle? Jää mysteeriksi...

Päivi 16.10.2010
Käärettä ei ainakaan saa helposti auki. Noniin, aukeshan se lopulta. Patukassa on tumma suklaakuorrute. Sisällä vaaleaa maitokreemiä. Tumma suklaa maistuu todellakin. Mukava makusekoitus. Tummaa suklaata ja maitoa. Itseasiassa näemmä maitokreemin keskellä on vielä tumma suklaaraita. Hyvänmakuista kokonaisuudessaan. Makeus ja kitkeryys ovat sopivassa tasapainossa. Jokin keinotekoinen sivumaku piipahti hetkeksi suussa. Aha, hunajaa on mukana tässä. Itseasiassa en sitä maistanut ollenkaan. Vai olisiko sitten tuo hetkellinen sivumaku ollut sitä hunajan makua. Tää nyt kuitenki oli tosi hyvää ja pidin kovasti. Turhan nopiasti tuli syötyy koko patukka. Olis pitänyt ostaa enempi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset