Laatusuklaa

FERRERO Suklaalevyraadissa

Ferrero duplo
Tuotteen Ferrero duplo valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ferrero -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Joona 24.01.2021
Sievä, noin 18-grammainen pikkupatukka päätyi tänään ostoskoriin tukkutarjouksen saattelemana - näitä sai lähikaupasta eurolla viisi kappaletta. Kyseessä on siis Kinder Maxilta tuoksuva patukka, jossa on sisällä vohvelia 7% sekä hasselpähkinätäytettä 17%.

Ensihaukun perusteella kyllä olettaisin että vohvelia olisi prosentuaalisesti enemmän. Todella todella makeaa tämä on - sokeria ei liene suklaassa säästelty. Maku on kokonaisuudessaan lähes identtinen Kinder Buenon kanssa, tosin ilman löysää täytettä. Ei tämä missään nimessä pahaa ole, mutta kokonaisuus jää vähän pliisuksi, vähän halpistuotteen maku tässä on. Makeaa ainakin kuin mikä.

Jenni V 29.06.2017
18,2g paloihin jakamaton, kinder maxi-patukkaa muistuttava minisuklaa. Pinnassa on kaarnakuviopainauma, ja päällä runsaasti ylimakeaa maitosuklaata. Sisällä on sitten 7% vohvelia ja sen päällä kaakaoista nougatkreemiä 17%. Maku on vahvan hasselpähkinäinen, tämä maistui samalta kun ne kyllästyttävät keskieurooppalaiset hasselpähkinätahnakonvehdit. Vohveli nyt ehkä toi vähän keveyttä, mutta sitä oli kuitenkin aikas vähän... Vähän niin kuin kinder buenon ja maxin välimuoto. Liian makeaa ja hasselpähkinätahnaista minulle, kakkonen.

Annamari 03.05.2017
Puupölkyn näköinen pikkupatukka. Päällinen on maitosuklaata ja sisällä rouskahtavaa vohvelia. Keksi pehmenee nopeasti. Nougat ei juuri maistu. Hyvin keskiverto tuote. Ei mitään merkittävää pahaa sanottavaa. 3 p.

Päivi 04.02.2012
Ystäväni lähetti suklaata Saksan reissultaan. Tällainen pieni patukka oli mukana. Suklaa on ulkoisesti kaunis ja kokonainen. Ei löydy jaottelua palasiksi. Päällä paksu maitosuklaakerros ja sisällä vohvelia, joka on kuivahkoa. Pähkinää en kyllä maista tässä. Kokonaisuus on hyvä. Suklaan paksu kerros on ehdottomasti plussaa. Vohvelikeksi on kuivaa mutta helpompaa syödä paksun suklaakerroksen takia. Jälkimaussa iskee sokerisuus. Ihan ok. Tää kyl kelpaa sellaiseen hetkeen johon kaipaa paksua suklaakerrosta ja vohvelia.

Jarkko 18.10.2007
Jahans, tällainen pläjäys. Suklaakuori, ohut ja kuiva vohvelikerros, jonka sisällä sitten jotain nugaamaista ja löysähköä täytettä ja kokonainen pähkinä, varmaankin hassel-sellainen. Tämä nyt on tällainen keskinkertainen juttu, jonka pisteitä laskee tuo nugaa, josta en pidä, kuten ehkä jotkut arvioideni lukijat saattavat muistaa. Rouskuu kivasti, mutta unohtuu varsin nopeasti.

Salla Elina Salo 17.08.2007
Rapea maitosuklaapäällysteinen vohvelisuklaa nougatkreemitäytteellä. Tumma maku suussa jää jälkimauksikin pyörimään. Pähkinää en maistanut ollenkaan. Ihan ok, ei huono, ei hyvä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani