Leader Vegeway

MALMÖ CHOKLADFABRIK Suklaalevyraadissa

Malmö Chokladfabrik very dark chocolate 85%
Tuotteen Malmö Chokladfabrik very dark chocolate 85% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Malmö Chokladfabrik -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus vähintään 85%, Luomu, Patukat.
 

Jenni R 12.06.2018
Tumman suklaan ystävälle. Mattamainen pinta, Tuoksuu kaakaolle vahvasti. Takertuva ja kuiva maku. Paljon kaakaota.

Jenni V 12.06.2018
Jälleen tuttuja Malmön vähän paksumpia vinopaloja maistelukääreessä. Nyt väri on selkeästi tummempi, ja makukin erittäin tumma, kuivahko, kaakaojauheinen. Arvioin prosentiksi 80-85%. Maussa on kuitenkin myös pehmeyttä jonkun verran, kaakaossa on vivahteita ja jälkimaku on voimakas ja aika kitkerä. Tätä ei kaipaa paljon kerralla. Sanoisin että tämän tummuusasteen suklaaksi tämä on keskitasoa, kokonaisuus ei ehkä ole ihan tasapainossa joten annan kolmosen.

Eeva-Liisa 05.06.2018
Nimi antaa odottaa todella tummaa ja synkkää makua. Kivasti raidoitettu pala. Tuoksu hieman muovinen ja kaakaoinen. Maussa on hieman kitkeryyttä ja pahvisuutta, tulee mieleen mummolan kattilassa keitetty kaakao. Jälkimauksi jää tumman kaakaon hieman terävä maku.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet