Laatusuklaa

ALPRO Suklaalevyraadissa

Alpro soya dessert silky smooth chocolate
Tuotteen Alpro soya dessert silky smooth chocolate valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Alpro -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Laktoosittomat, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot, Vegaani.
 

Jenni V 17.01.2020
Soijapohjainen uht-vanukas, jossa on 2% kaakaota ja 0,9% suklaata joukossa. Rasvaa on 2%, ja rakenne onkin soijatuotteeksi yllättävän täyteläinen ja nimen mukaan tämä todella maistuu smooth chocolatelle. Kaakaoisuuskin on hyvällä tasolla. Erittäin hyvä maidottomaksi vanukkaaksi, vahva kolmonen.

Miriam 20.10.2011
Ruskeaa sopivan ohutta vanukasta. Maku on erikoinen, jokin omituinen sivumaku lyö läpi. Jauhoisen oloista ja vetistä tavaraa. Maku on enemmän kaakaon kuin suklaan, ja sekin maku esanssinen.

Oskari 19.10.2011
Juoksevaa maitosuklaasuklaavanukasta. Hyvin samankaltainen rakenne mitä Jacky maitosuklaassa, mutta ei niin makeaa. Hieman jauhoista.

Sanni 18.10.2011
Vaaleaa maitosuklaavanukasta. Maku laimea ja hieman jauhoinen. Muuten ihan ok, mutta tässä on jokin outo sivumaku.

Marika 18.10.2011
Puolijuokseva vanukas (hölkkäävä? sorisori..) Koostumus ihan jees, mutta maku todella laimea. Jännä sivumaku, muuten turha tuote.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani