Laatusuklaa

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader protein so much taste double chocolate
Tuotteen Leader protein so much taste double chocolate valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Laktoosittomat, Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Hanna P 15.03.2020
Tummasuklaapäällystäinen ja vaaleammanruskeatäytteinen proteiinipatukka. Täyte on kiinteää ja kaakaontuoksuista. Maku on makean ja maitoisen kaakaon. Aivan hyvä, mutta nimen pohjalta odotti enemmän, aika pliisu on.

Jenni V 20.01.2013
Leaderin joulukuun uutuuspatukka, on low carb ja laktoositon ja vielä suomalainenkin, ja parempana välipalana mainostetaan. Pakko on siis maistaa. Patukka on reilun kokoinen, 61-grammainen, ja sisältää 22 g proteiinia, siis erinomainen määrä myös treenistä palautumiseen. Sokeriahan tässä on minimaalisesti, kovaa rasvaa jonkun verran. Patukan kuorrute on kiiltävää ja tuoksu mieto ja aika mitäänsanomaton. Patukassa on tummasuklainen kuorrute, ja täyte on vaaleaa. Maku on yllättävän hyvä ja tasapainoinen, täytteessä ei ole crispejä eikä tämä ole liian makeaa. Ehkä tykkäsin paljon sen vuoksi, että ei nimenomaan ole liian makea, mutta täytteessä maistuu silti valkosuklainen aromi, joka yleensä on minulle liian imelää. Tuplasuklaamauissa on usein niin että toinen peittää toista, mutta tässä maut on minusta aika hyvin tasapainossa. Taas tämä muistuttaa jotain suklaapatukkaa mutta en saa päähäni mitä. Hienoinen kitkeryys patukassa on makeutusaineiden vuoksi, mutta on tämä kyllä proteiinipatukoiden aatelia. Tietysti kovan treenin jälkeen mikä vaan maistuu hyvälle, mutta palautumiseen nämä patukat ovat ensisijaisesti tarkoitettu, joten testiolosuhteet olivat minusta ihan ok.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSA



ETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani