LEADER Suklaalevyraadissa

Leader vegeway protein bar peanut-chocolate
Tuotteen Leader vegeway protein bar peanut-chocolate valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Laktoosittomat, Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Vegaani.

Jenni V 29.11.2017 (Jäsenprofiili)
Tonton-patukkasarjan toinen variantti perustuu maapähkinään. Rakenne on samanlainen kuin minttupatukassakin, eli gluteeniton lakritsi tulee massasta mieleen. Mutta nyt on maku jo parempi, maapähkinän maku on sopivan mieto. Kaakao olisi toki saanut maistua enemmänkin, ja jotain sattumia jäin kaipaamaan. Ihan perushyvää kuitenkin, toisaalta kiva kun taatelia tai rusinaa ei aina tarvitse tunkea näihin vegepatukoihinkaan... Kakkonen, ei mikään ykkösherkku mutta syötävä paremman puutteessa.