Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader zircca incaberry, orange & raw cacao
Tuotteen Leader zircca incaberry, orange & raw cacao valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Laktoosittomat, Patukat.

Jenni V 10.01.2018
Kaikkea sitä tulee yhdistyksen nimiin maistaneeksi, tällä kertaa sirkkoja... Onneksi ei kokonaisia vaan jauhettuja (6%), ja taateliperusteisessa raakapatukassa on muina lisukkeina raakakaakaota, inkamarjaa, cashewtä ja appelsiinigranolaa sekä -öljyä. Rakenne on ihan mukavan pehmeä, välillä hampaissa tuntuu rasahtelua, ja aina silloin tulee mieleen että sirkkojahan tässä syödään... Mutta todennäköisesti sattumat ovat jotain ihan muuta kuin sirkkaa. Maku on aivan yhtä hyvä kuin vastaavissa "tavallisissa" raakapatukoissa, aika makeaa tämä oli, eikä kaakao maistu ihan hirveästi, ja pinnalla on vähän rasvainen kalvo, mutta appelsiinisuus antaa patukalle hyvän perusmaun. Kolmonen.

Klaani Luontaistuotteet