Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader raw choco 70% finest cacao (200g)
Tuotteen Leader raw choco 70% finest cacao (200g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Raakasuklaat, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.

Jenni V 01.03.2018
200g rasia jossa on vaan 10 konvehtia??? Aikamoisia möhköjä kyllä ovatkin, suuria tummia neliöitä joissa on päällä kuvio että minkä täytteen sisältävät. Nougat-täytteisiä on neljä, muita makuja vain kaksi. Rasia itsessään on halvan oloinen eikä mielestäni mitenkään kauhean tyylikäs.

Nougat: Haukkaan ensimmäistä möhköä, jossa on pyöryläkuvio päällä. Joo, selkeästi on raakasuklaata, rakeisuutta löytyy niin että hampaissa rouskuu. Lisäksi rakenne on varsin kotikutoinen, suklaakerros on vaihtelevan paksuinen (mutta ihan ylipaksu silti kauttaaltaan) ja täytettä mahtuukin konvehtiin varsin vähän koostaan huolimatta. Nougat/pähkinä ei oikeastaan hirveästi maistu, varsin mitäänsanomatonta on. Sinällään kaakaon maku on ihan ok, mutta rakenne häiritsi sen verran että annan kakkosen.

Sitrus: Jännästi tämä konvehti näyttää sisältä marmorisuklaalta, eli täyte on "liuskoittuneena" suklaan joukkoon ja kokonaisuus tuntuu aika lailla umpisuklaalle, varsinkin kun itse suklaakin on niin rakeista. Maku on vähän sellainen rakeisen tiskiainemainen, sitruunajauhe maistuu. En ole sitruunan ylin ystävä, ja rakennekin on outo, joten kakkonen napsahtaa.

Minttu: Samalla kuviolla mennään kuin sitruksessa, nyt vaan marmoritäyte suklaassa maistuu miedosti mintulle ja on vaaleanvihreää. Harmittaa kun en edes tiedä, että onko tässä yritetty tehdä täytekonvehtia vai ei... Tykkään siitä että mintun maku on hyvinkin mieto, mutta ei tämä missään tapauksessa laadukkaalle tavalliselle suklaakonvehdille pärjää. Kakkosella mennään edelleen.

Vadelma: Ei mitään uutta auringon alla, samaa marmoria tässäkin mutta nyt vaaleanpunaisena. Maku on teollisen vadelmainen, eikä mikään mieltä ylentävä. Kakkosta edelleen.

Keskiarvo on harvinaisen helppo laskea, siis kakkonen. Tällä hinnalla saa jo varsin laadukkaan tavallista suklaata sisältävän boksin, jonka ilomielin seuraavaksi ostankin maisteltavaksi muotihömpötysten sijaan.

Klaani Luontaistuotteet