Laatusuklaa

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader vegeway raw choco mint & cacao nibs 70%
Tuotteen Leader vegeway raw choco mint & cacao nibs 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,89 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Laktoosittomat, Luomu, Patukat, Raakasuklaat, Vegaani.
 

Joni 09.10.2018
Erinomainen raakasuklaa siinä mielessä, että ei pahemmin maistu raakasuklaalle. Sopivasti minttua ja nibsit mukavaa pureskeltavaa.

Jenni R 14.06.2018
Raakasuklaasta pitävälle. Avatessa voimakas mintun tuoksu. Kiiltävät, paksut palat. Kova, mutta lohkeava, mureneva. Kaakaomaisen jauhoinen, mintun jälkimaku voimakas.

Joona 05.06.2018
Mielenkiintoisen kuuloinen 35-grammainen vege-raakasuklaapatukka. Patukassa on viisi komeaa palaa 70-prosenttista tummaa suklaata.Itselleni minttutummat ovat se suurin painajainen, mutta katsotaan-kenties tämä muuttaa mielipiteen.
Tuoksu on voimakkaan piparminttuinen, ja suklaa on todella kovaa. Alkumaku on vähän olematon, mutta lopulta maku leviää suuhun räjähdysmaisesti. Maukasta tummaa suklaata, piparmintun maku ei ole hirveän vahva. Kaakaonibseistä tulee mukavasti rahisevaa purutuntumaa sekaan, mielenkiintoinen kokonaisuus makuja.
Itse kyllä tuotteesta pidin! Miinuksena kyllä inhottava jälkimaku. En
suosittele imeskeltäväksi tätä, sillä silloin nibsit jäävät suuhun
pyörimään pitemmäksi aikaa :)

Eeva-Liisa 04.06.2018
Uuh mikä tuoksu, voimakas piparminttu. Nätti pala, kiva kuviointi! Kova suklaa, kaakaohippuset tuntuvat puraisulla. Piparmintun maku tulee nopeasti suuhun ja nenään, ehkä liiaksikin. Kitkeriä makuja, mutta ehkä kuitenkin loppujen lopuksi aika hyvä. Mielenkiintoinen. Kaakaohippuja on tosi paljon, voisi olla vähemmänkin.

Hanna P 04.04.2018
Paksuja paloja tummaa suklaata. Jokin pieni rohinakin ja ehkä myös minttu tai mitä tämä nyt yrittääkään olla? Aluksi maku perin ynseä ja kovasti kaakaonibseille maistuva, mutta kun sinnikkäästi useamman palan syö niin myös pieni minttuisuus löytää pintaan. Arvosanat yksi ja kaksi mielessä killuvat ja jospa kompromissi 1,5 pistettä sitten kallistaa arvosanan kakkoseen.

Iikka 24.03.2018
Kovaa kamaa. Rakeinen suutuntuma ja pistävähkö kaakaon maku. Maussa mukana on myös minttua jonkin verran. Minttusuklaaksi kelpoa kamaa, tuote on tumma mutta raikas. Rakeisuus taitaa ollakin jotain sattumia.

Jarkko 21.03.2018
Tumma suklaa tuoksuu selvästi mintulta, sieraimet ja silmät aukeavat jo pikkunuuhkaisusta. Suklaapala on kova kuin kivi ja näenkö harhoja, vai onko tässä joku erillinen täytekin? Mursketta on seassa, veikkaan koostumuksesta kaakaonibseiksi. Tässä tuotteessa kyllä kulminoituu kaikki minkä liitän teolliseen suklaaseen: kitkerä maku, kivikova koostumus ja epämääräinen yleisolemus.

Janne J 20.03.2018
Miedosti mintun tuoksuista suklaata. Rakenne kovahko ja suutuntumakaan ei ole silkinpehmeä, vaan enemmänkin hieman jauhoinen. Kuitenkin, tässä on minttusuklaaksi jotain tenhoavaa, sillä minttua ei ole liikaa ja kaakaokin saa sopivasti tilaa makuelämyksessä. Tätä ei ole myöskään pilattu liialla sokerilla, mikä antaa paremmin mahdollisuuksia keskittyä itse kaakaosta nauttimiseen.

Jenni V 12.03.2018
Leader on päivittänyt raakasuklaapatukoitansa 100% vegaanisiksi ja soijattomiksi. Muutoksena myös gramman isompi koko, ja siis tosiaan soijalesitiini on nyt auringonkukkalesitiiniä ja stevia ruokosokeria. Palaset ovat kivamman formaatin omaavia, eivät niin jämäköitä kuin ennen, vähän kuin puun kaarnaa. Rakenteessa on rakeisuutta, mutta se ei oikeastaan haittaa, koska reilu nibsien määrä (8%) olisi pakottanut pureskeluun anyway. Minttu maistuu kivan miedosti (minttua 0,2% ja piparminttuöljyä lisäksi), ja kokonaisuus on kivan toimiva, mukava rouskuteltava. Annoin jo edelliselle versiolle nelosen, eivätkä muutokset ainakaan huonompaan ole patukkaa vieneet, joten nelonen edelleen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset