Laatusuklaa

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader 40% protein added BCAA peanut butter
Tuotteen Leader 40% protein added BCAA peanut butter valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria.
 

Hanna P 22.08.2020
Iso patukka yksin syötäväski, mutta passeli kahden jaettavaksi. Hyvin ohuen maitosuklaakuoren alla on kiinteää vaaleanruskeaa massaa. Aikalailla on kuitenkin “pahvista” tämä. Onneksi sentään tässä “proteiinipatukan perusmassassa” myös pähkinän vivahde. Hyvin tylsä tuote on, vaikka aivan syötävä sentään.

Jenni V 18.05.2018
Suorakulmion muotoinen proteiinipatukka päällään ohuen ohut kerros maitosuklaan makuista kuorrutetta, sisällä kuivaa ja vaaleaa proteiinitäytettä sisältäen suolapähkinää 4,5% ja maapähkinävoita 3,7%. Kovin tosiaan on kuivaa, ja patukka on erittäin tylsä, ja onnistuu maistumaan aika teolliselta/kihelmöivän kitkerältä, vaikka aitoa pähkinääkin on ihan kivasti. Suklaata saisi olla suhteessa enemmän... Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani