Laatusuklaa

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader vegeway raw choco blueberry & lingonberry 70%
Tuotteen Leader vegeway raw choco blueberry & lingonberry 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Raakasuklaat, Vegaani.
 

Iikka 11.10.2018
Suklaata. Tummahkoa. Vähäsokerista, mutta jotenkin makeahkoa. Mukana muutama puolikirpeä sattuma. Todella ynseä kokonaisuus. Naama mutristuu.


Janne J 14.09.2018
Houkutteleva tuoksu, napakasti lohkeava rakenne. Maku on... mielenkiintoinen, aluksi hieman epämääräinen, sitten makea, sitten rasvainen, hankala saada otetta. Jotain sitkeämpää sattumaakin on joukossa, mutta vähäisessä määrin. Kaakaoprosentti lienee kuitenkin korkeahko, sillä on tässä jo luonnettakin mukana. Piristävä ja erilainen tuttavuus.

Hanna P 14.09.2018
Jokseenkin tuoksutonta tummaa suklaata paksuina palasina. Onneksi pientä pehmeyttäkin maussa. Makumuisto jostain kaukaa lapsuuden etelänreissuilta tulee mieleeni. Sinänsä tämä ei kyllä juuri pääsiäismunasuklaata kummempaa ole. Paremman puutteessa menee tämäkin, mutta kyllä parempaakin onneksi löytyy!

Jenni V 06.06.2018
Sokkomaistelukääreessä on kolme pyöreäkulmaista pienehköä mutta pulleaa palaa, koristeena reunoja kiertävä painauma. Maistettaessa maistaa että tämä on tummaa, hedelmää piisaa, jotain kirpeää sattumaa on joukossa. Rakeisuudesta arvaan tämän raakasuklaaksi. Suklaa on myös melkomoisen makeaa näinkin tummaksi, mutta samalla tuo kirpeä terävä lisätty aromi häiritsee. Luulen sitä sitruksen kuoreksi tai vastaavaksi, mutta en osaa tarkentaa... Yllätynkin siitä että kyseessä oli marjat. Ei ihan suosikkimakuni, tuo lisukkeen teennäisyys oli häiritsevää, rakeisen rakenteen lisäksi. Kakkonen.

Eeva-Liisa 04.06.2018
Palassa näkyy jotain punaista. Tumman suklaan tuoksu. Sopivan kokoiset palat. Ensimakuna joku marja joka vivahtaa mansikkaan. Marjat tuntuvat suussa ja saisivat maistua enemmänkin. Loppumaku ei ole kaikkein miellyttävin. Hyvä yritys, muttei ihan täysosuma. Sopisikohan leivonnaisen päälle ripoteltuna.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset