Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader vegeway raw choco lemon & ginger 70%
Tuotteen Leader vegeway raw choco lemon & ginger 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Raakasuklaat, Vegaani.
 

Jenni V 07.06.2018
Maistelukääreessä on pieniä pulleita paloja, pyöreäkulmaisia ja reunaa kiertävällä uralla koristeltuna. Tunnistan edellisen maistelun perusteella tämän Leaderin raakasuklaaksi. Rakeisuutta piisaa, hampaissa rohisee ikävästi. Makumaailma on kuin suoraan thaikkulasta eli sitruunaa ja inkivääriä, kai tämä nyt on sitä superfood-muotia... Mielestäni sitruuna-inkivääri on sopiva kombo teehen, ei suklaan mausteeksi. Kakkonen.

Eeva-Liisa 04.06.2018
Sitruunainen tuoksu. Aika isot palat! Lapset eivät pitäneet, suklaan maku ei tule esiin. Sitruunan maku päällimmäisenä, ehkä sieltä löytyy myös inkivääri kun oikein etsii. Inkiväärin lämpö ei tunnu odotetusti, joka oli pieni pettymys. Raikas suuntuntuma. Tumma suklaa jää taustalle myös jälkimaussa sitruunan etuillessa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet