Laatusuklaa

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader vegeway raw choco orange & nutmix 70%
Tuotteen Leader vegeway raw choco orange & nutmix 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Laktoosittomat, Luomu, Patukat, Raakasuklaat, Vegaani.
 

Jaakko 26.07.2018
Ulkonäkö konstailematon: pelkistetysti kuvioidut reilut palat. Rakenne on raakasuklaisen rakeinen. Appelsiinin maku on samanaikaisesti raikas ja makea, ja sointuu suhteellisen hyvin kaakaota vasten. Pähkinäpalat erottaa suutuntumassa, mutta maussa ne jäävät auttamatta appelsiinin ja kaakaon jalkoihin.

Jenni R 14.06.2018
Raakasuklaan ystävälle. Appelsiinin tuoksu, rouhemainen tumma kiiltävä pinta Pähkinä erottuu. Vahva rouskuva appelsiinin maku, vähän esanssimainen jälkimaku. Appelsiini ei maistu, mutta rouhe tuntuu suussa.

Jenni V 05.06.2018
35g raakasuklaapatukka, jossa jälleen puun kaarnaa muistuttavia paloja. Suklaa on kuoppaista, eli rakenneongelmaa on. Huomaa myös raakasuklaisuuden maistettaessa, sillä kovin rakeista on suklaa... Kaakaossa on kiva aromi, appelsiinisuus on ihan kiva lisä siihen. Sen sijaan pähkinä on laitettu kyllä aivan liian pieneksi, sitä ei meinaa bongata suklaan joukosta. Ei sytyttänyt, kakkonen.

Eeva-Liisa 04.06.2018
Appelsiinin tuoksu tulee esiin jo patukkaa avatessa. Kova isohko pala. Suklaasta tulee mieleen jopa tuttu Fazerina! Pähkinän palat ovat pieniä, eivätkä juuri tunnu tai maistu syödessä. Jälkimauksi jää appelsiini ja raikas suklaa.

Annamari 28.05.2018
Tummaa suklaata, pinnassa erikoinen puukuviointi. Seassa on valkoisia "roskia". Maku onkin yllättäen minttuinen. Aluksi se maistuu hyvältä, mutta yhtäkkiä maku muuttuu pistäväksi. Koostumus on hiekkainen/jauhoinen, ei mukavan sileä. Herää epäilys raakasuklaasta. Kokonaisfiilis huono... Pyörittelen 1 ja 2 pisteen välillä. En söisi toista palaa, niin olkoon se 1 p.

Janne J 28.05.2018
Houkuttelevan intensiivisen kaakaoinen tuoksu. Ei pehmeää, mutta ei vielä varsinaisesti kovaakaan. Kaakao on voimakkaasti esillä ja hampaissa rouskuu joku mausteeksi lisätty ainesosa, appelsiinia on ainakin havaittavissa. Pitäisin tästä luultavasti paljon enemmän, jos makeutta olisi reilusti vähemmän. Nyt sokeri dominoi liikaa makuelämyksessä ja fiilikseksi jää lähinnä makea energiapatukka tumman suklaan ystäville. Harmi, koska aineksia olisi voinut olla parempaankin. Niukin naukin kolmosen väärti.

Iikka 28.05.2018
Paksun palasen maku tuo välittömästi mieleen mintun… vai olisiko sittenkin sitrus. Kuitenkin viileän kitkerä maku. Menossa mukana näyttää olevan vaaleaa murusattumaa. Oudon makea näin tummaksi, tulee överit parista palasta.

Hanna P 28.05.2018
Reiluja paloja tummaa suklaata vahvalla tuoksulla. Rohinaakin mukana, onko tämä minttua? Sattumia ikävän vähän, mutta ne tuovat kovasti kaivattua keveyttä ja makeutta muuten tympeän makuiseen suklaaseen. Ei mikään minttusuklaiden valio, mutta sopii vähemmän makean suklaan ystäville. Liekö kunnon minttusuklaafaneille liian vähän minttua maussa? Hellyn arvosanassa kolmoseen jännittävän ja mielenkiintoisen maun tähden.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset