Laatusuklaa

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader easy go protein bar salty licorice
Tuotteen Leader easy go protein bar salty licorice valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria.
 

Hanna P 25.11.2019
Ihanasti lakuntuoksuinen maitosuklaapäällysteinen patukka kiinteällä mustalla täytteellä. Proteiinipatukan perinteinen jauhoinen “paperinmakuisuus” tunkee läpi ja lakunkin maku on hieman keinotekoisempaa kun olisin toivonut. Vaikea tehtävä arvostella: Sinänsä laku ja salmiakki ovat lempimakujeni joukossa, mutta täten toteutettuna pettymys. Joten arvosana jää kolmoseen, aivan miellyttävä tuote kumminkin. Rohisee myös mukavasti.

Jenni V 19.06.2018
Suolalakritsin makuinen maltitolimaitosuklaalla kuorrutettu proteiinipatukka, yhtä kuivana kuin edellisetkin variantit. Tuoksu on kuitenkin mukavan lakritsinen, ja maku on oikeastaan hyvä, salmiakkisuutta ei ole liikaa mutta lakritsisuutta runsaasti. Kitkeryys peittyy salmiakin makulla mallikkaasti, eikä kuivuuskaan juurikaan haittaa. Mieto suklaa sopii kaveriksi ihan hyvin. Ei ehkä suosikkeja mutta sarjan paras kuitenkin. Kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani