Laatusuklaa

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader protein so much taste blueberry & white chocolate
Tuotteen Leader protein so much taste blueberry & white chocolate valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Valkosuklaiset.
 

Hanna P 04.06.2019
Makeantuoksuinen patukka ruskealla täytteellä ja valkosuklaisella pinnalla. Rohinaa hieman joukossa ja jokunen kuivattu marjakin. Hieman kuivakkaa “proteiinijauhoisuutta”, mutta muutoin oivallinen mustikan ja valkosuklaan liitto.

Iikka 20.02.2019
Tuoksuvainen patukka. Maussa on samaa kuin tuoksussa, mutta miedompana. Taitaa olla mustikka makuna. Ihan kiva suutuntuma, ehkä vähemmän leukoja väsyttävää jauhamista kuin proteiinipatukoissa tavallisesti.

Jenni V 23.11.2018
Tämäkin on vanha tuttu variantti mutta nyt mitäisi olla uusi parempi maku patukassa... Vertailen huvikseni tuoteselosteita ja erona vanhaan on lähinnä se että valkosuklaata ja mustikkaa on molempia vähemmän. Proteiinitäyte on ruman harmaata ja sen joukossa näkyy muutama vaalea krispi. Maku on, noh, ehkä siinä mielessä parempi että kitkerää tämä ei varsinaisesti ollut, ja kanelin makuakaan ei enää ollut. Silti makuelämys ei ollut niin mieltäylentävä että olisin antanut edes kolmosta. Ehkä se aitous olisi ollut ratkaisu, isoja mustikanpaloja ja suklaapaloja tms. täytteeseen, tai sitten joku kastikelisä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani