STAR NUTRITION Suklaalevyraadissa

Jenni V 17.11.2017 (Jäsenprofiili)
Best bar -patukkasarjan "juttu" on mielestäni olla questbar-kopio, eli kuorruttamaton taikinamainen rakenne ja mahdollisimman hyvät ravintoarvot. No nyt on sitten haluttu tuoda sarjaan kuorrutettu, krispiä sisältävä versio, jossa ravintoarvot ovat huonommat ja maku täysin eri maailmasta. En tajua... Päällinen on aika tumma, ja siinä on runsaasti krispiä, mutta maku ei silti ole kovinkaan aidon suklainen. Täyte on huomattavasti pehmeämpää kuin best bareissa yleensä, sellaisen "hampaisiin" tallautuvan sokerisen ja vaahtotäytteen väliltä ehkä... Vaaleaa ja sileää täyte on joka tapauksessa, ja siinä on varmaan jostain aromista joku esanssinen "keksin" maku. En tykännyt patukan makumaailmasta, enkä ymmärrä miksi se on tarvinnut sarjaan ympätä. Kakkonen.