DALBLADS Suklaalevyraadissa

Dalblads swebar low sugar chocolate brownie
Tuotteen Dalblads swebar low sugar chocolate brownie valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Dalblads -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria.

Jenni V 04.12.2017 (Jäsenprofiili)
Maltitolimaitosuklaalla kuorrutettu 50g proteiinipatukka on rakenteeltaan yksi rapsakoimmista prodepatukoista jota olen maistanut, melkein tämä on jo keksiä tai myslipatukkakin tuli välillä mieleen. Crunch oli ilmeisesti kaakaoista soijakrispiä, ihan hyvän makuista sinällään. Toisaalta maku oli kokonaisuudessaan mieto, koska sokeria oli hyvin vähän. Ehkä aavistuksen liian kuiva ja vähän mauton makuuni, mutta plussaa erilaisuudesta. Kolmonen.