NUTRILETT Suklaalevyraadissa

Nutrilett smart meal chocolate mousse crumble
Tuotteen Nutrilett smart meal chocolate mousse crumble valmistusmaa on EU. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nutrilett -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat.

Jenni V 31.01.2018 (Jäsenprofiili)
Kevään uutuus, jossa patukka onkin tällä kertaa kahtena 30g suklaalla kuorrutettuna palana. Suklaata on 17% päällä, ja sisällä on kerros suklaamoussea (melko kiinteää sellaista) ja toinen kerros jotain soijamuroja, kaurahiutaleita ja murotaikinaa yhdistävää settiä. Kokonaisuus on varsin täyteläinen, ehkä aavistuksen liikaakin minun makuuni. Joku sacherkakkumainen raikas twist olisi tehnyt tälle eetvarttia. Mutta silti, yhtä kaikki hyvänmakuinen ja melko tumman suklainen patukka, joka maistuu erinomaisesti välipalana, ja jossa on vieläpä hyvät ravintoarvot. Kirkas kolmonen.