Laatusuklaa

SPORTLIFE NUTRITION Suklaalevyraadissa

Sportlife Nutrition tasty chocolate orange
Tuotteen Sportlife Nutrition tasty chocolate orange valmistusmaa on Hollanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Sportlife Nutrition -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria.
 

Hanna P 11.10.2019
Tummasuklainen patukka, vaaleanruskealla ja kiinteällä täytteellä. Mieto appelsiinin tuoksu...vai johtuuko se vain siitä, että tiedän mitä tämä on? Kyllä se appelsiinisuus sieltä “pukkaa päälle”. Valitettavasti kuitenkin patukan perusmaku on sen verran “ynseä” ettei nyt kakkosta parempaan arvosanaan yllä. Syötävä kumminkin.

Jenni V 02.01.2017
35g pikkupatukka, jossa on suklaanmakuista kuorrutetta 20% ja sisällä kuivaa, jauhoista kaakaoista proteiinitäytettä, jossa on selkeä appelsiinin aromi. Tykkäsin siitä, että tumma kaakao maistu, mutta patukka oli silti jotenkin mauton, johtuen keinomakeutuksesta. Jauhoinen rakenne vähensi pisteitä myös, tuntui että melko mautonta massaa joutui jauhamaan suussa liian kauan. Maku ei ollut epämiellyttävä, mutta liian "vähäinen" riittääkseen aivan kolmen pisteen patukaksi. Täpärästi kakkonen.

ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani