Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka zartherb 45%
Tuotteen Milka zartherb 45% valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni V 17.01.2020
Pikkupalasia levyssä jossa lukee "extra cacao". Mutta ai, tämä onkin maitosuklaata, vaan tummaa sellaista. Maku on jännän tryffelinen, tavallaan rasvaisen mieto ja kaakaojauheinen samaan aikaan. En aina tykkää rasvaisuudesta, mutta jotenkin se tähän suklaaseen sopii aika kivasti. Kivan erilainen levy, erosi täysin siitä mitä odotin. Pehmeä semitumma, vahva kolmonen.

Päivi 28.06.2008
Pieniä tummahkoja tuoksuttomia milka-palasia. Lähtee hyvin sulamaan. Aika voimakkaan makuista. Tulee kahvi mieleen. Vaikka tämä on ihan hyvää, mutta hieman liian voimakasta. Jälkimaku kaakaoinen. Suklaata on saatavilla osoitteesta Austrianshop.com.

Hanna-Maria 28.06.2008
Milkan suklaata, jota puraistaessa tulee mausta heti mieleen tummansuklaan maku.. Sekoitus maitosuklaata ja tummaasuklaata? Ulkonäöltään kuin maitosuklaa.. Ristiriitainen. Suklaata on saatavilla osoitteesta Austrianshop.com.

Jarkko 28.06.2008
Tummaa suklaata kai tämän pitäisi olla, mutta eipä ole kuitenkaan kaakaoprosenteilla pilaattu, onneksi. Maku ei ole kun pykälän verran tummempaa kuin se kotimainen tietynvärinen, mutta ei näitä kahta muuten kannata verrata toisiinsa. Suklaa sulaa suussa todella helposti ja tuntuu miellyttävältä, mutta kuitenkin tässä on jokin häiritsevä tekijä. En osaa tarkemmin kuvata sitä häiritsevää tekijää, sillä tämä ei ole kitkerääkään tms. Ei vaan sytytä erikoisemmin. Suklaata on saatavilla osoitteesta Austrianshop.com.

Kaarina 28.06.2008
Tummaa suklaata? Konstailematon suklaan maku. Suklaa sulaa lempeästi suussa ja jättää kivan kaakaon maun. Lajissaan hyvää. Suklaata on saatavilla osoitteesta Austrianshop.com.

Meeri 10.05.2008
Tummaa suklaata, joka on kaakaoprosenttiinsa nähden ihmeen kitkerää. Kai tätä voisi leivontaan käyttää.. Suklaata on saatavilla osoitteesta Austrianshop.com.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani