Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka trauben-nuss
Tuotteen Milka trauben-nuss valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,43 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 17.01.2020
Ohut pienipalainen maitosuklaalevy, jossa joukossa on todella runsaasti rusinaa ja jonkun verran pientä pähkinärouhetta. Rusinaa on suhteessa minusta ihan liikaa, sillä suklaakin on hyvin makeaa. Pähkinä ei oikeastaan hirveästi maistu. Parempiakin rusina-pähkinäsuklaita on, kakkonen.

Päivi 20.02.2010
Pieni maitosuklaalevy, jossa on rusinoita ja pähkinöitä. Pieniä palasia, jotka taittuvat helposti. Ensin tulee rusinoiden makeus, joka säilyy kyllä syömisen ajan. Pähkinöitä on kovin vähän. Sekä rusinat että pähkinät ovat sattuman varaisesti suklaan seassa. Pari palaa oli sellaista, joissa oli pelkästään rusinaa. Rusinat ovat aika kookkaita kun vertaa pähkinään. Pähkinää en oikeastaan juuri maista tässä. Liian makeaa minun makuuni ja rusinoita alkaa todella olla liikaa.

Minna Hi 02.02.2008
Pieniä paloja. Suklaassa pähkinää ja rusinaa. Aika kiva yhdistelmä. Rusinat maistuvat tässä suklaassa päällimmäisinä, ne tekevät tästä hyvin makean. Rusinaa on peräti 19%! Vaalea maitosuklaanmaku melkein peittyy rusinan alle, joten minun makuuni rusinaa on liikaa. Muutama pala menee hyvinkin, mutta tätä ei voi syödä paljoa kerralla.

Antti M 22.01.2008
Ohut levy, jossa reilusti rusinaa ja hieman pähkinääkin. Ainoa miinus tulee Milkan ylimakeasta maitosuklaasta mutta ei sekään liikoja seassa töki vastaan. Tällaisen kiskaisee nälkäänsä minuuteissa mutta ei tarjoa mitään sen kummempia elämyksiä. Aina ei tarvitsekaan.

Salla Elina Salo 28.07.2007
Rusina-pähkinäsuklaata. Rusinaa on kyllä tarpeeksi, ehkä vähän liikaakin. Rusina antaa paljon hedelmäistä raikkautta ja makeutta. Suklaa on ihanaa. Tämä paketti maistuu!

Jarkko 08.06.2006
Pähkinä-rusina -yhdistelmä on joillakin valmistajilla onnistunut. Katsotaas mitä tämä sanoo. Ensimmäinen miinus tulee jo ennen puraisua: palat ovat aivan liian pieniä. Ei alkanut hyvin tämän levyn matka... Ensimmäiset puraisut paljastavat että tässä on varsin runsaasti rusinaa ja pähkinä jää tyystin ilman huomiota. Itse asiassa hyvää sukkelia. Rusinat antavat erilaista makeutta kuin itse suklaa ja kun nämä sekoittuvat, niin yhdistelmä kyllä toimii. Ja hyvin toimiikin.

Susanna K 08.06.2006
Rusinasuklaa joka maistuu pelkästään rusinalle ja on hallitsevana makuna tässä. Plussaa rusinoiden pehmeys. Suklaa itsessään ei tule esille mutta luulen että se on ihan perus Milkaa. Ei säväyttänyt mutta ei pelottanut poiskaan..:) Tuli mieleen nuo energiapatukat missä rusinaa..
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani