Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka luflée/bubbly white
Tuotteen Milka luflée/bubbly white valmistusmaa on Eurooppa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,63 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Jenni V 17.01.2020
95g kuplalevy on tällä kertaa valkosuklaisella kuplasuklaalla, pinnalla on ohut kerros maitosuklaata. Jotenkin tämä on vielä kuivempaa ja ökymakeampaa kuin perusversio, ja valkosuklaa ei maistu kovinkaan laadukkaalta, siinä on kummallista pistävyyttä. Tykkäsin vielä vähemmän kuin maitosuklaisesta, kakkonen.

Hanna P 02.05.2017
Hauskaa pyöreämuotoista suklaalevyä valkoisella täytteellä. Täytteen koostumus näyttää kyllä epäilyttävästi "ilmatäytteiseltä". Tuoksuu Kinder-munalle. Ensin maistuu kananmunalle, sitten Kinder-munalle. Ilmakuplat ja keinotekoinen maku vähän haittaa, mutta kumminkin semmosta maitosuklaan ja valkosuklaan makuakin löytyy mistä tykkään.

Jarkko 02.05.2017
Kupliva maitosuklaa, jonka sisällä valkoista vaahtomaista juttua. Täyte voisi olla ilmakuplilla täytettyä valkosuklaata. Tämä on todella makea tuote ja karkkina ihan toimiva, mutta suklaana ei mikään erikoinen tuote.

Iikka 01.05.2017
Hassun näköinen levy. Tuoksuu houkuttelevalta, karkkiselta. Ohuen suklaakuoren alla on outoa ainesta. Maku on tuntematon. Suklaa on kuin suoraan joulukalenterista, siis halpaa ja pölyistä. Onneksi sisus peittää makeudellaan huonon suklaan maun, minkä vuoksi tätä voi syödä muutaman "möhkäleen'.

Kirsi I 25.04.2017
Kaksivärinen suklaalevynpalanen, täyte on ilmakuplaista valkosuklaata ja kuorrutteena ohuenpuoleinen kerros vaaleaa maitosuklaata. Ilmakuplasuklaat maistuvat mielestäni kuivakkaalle, eikä tämä tee poikkeusta. Suutuntuma on kuivakkaan karhea. Valkoinen osa on tavanomaisen imelää, päällys voisi olla paksumpi, koska se maistuu sentään edes hieman karamelliselle maitosuklaalle. Ilmakuplat vain eivät ole minun juttu.

Janne J 25.04.2017
Hauskan, mutta myös pahaenteisen näköisiä suklaapalasia. Ei kai vaan maitosuklaan sisällä ole kammoksumaani maitokreemiä? Ei onneksi, vaan sisältö onkin yllättäen kuplaisaa, mutta silti melko tiivistä valkosuklaalta vaikuttavaa täytettä. Maitosuklaa on vaaleaakin vaaleampaa, eli kaakaon aromia saa kyllä etsiä sensorit normaalia herkemmällä, eikä siltikään
oikein mitään irtoa. Sisällä olevasta valkeasta massasta en keksinyt myöskään mitään sanottavaa, en hyvässä enkä pahassa. Liian makeaa tämä ei kuitenkaan yllättäen ollut. Kaikenkaikkiaan melko ärsyttämätöntä napostelusuklaata.

Annamari 26.11.2016
Kuplasuklaata! Onpa mukavan näköinen, vaikkakin haastavasti paloiteltava levy. Se koostuu siis erikokoisista kuplista. Suklaa on yllättävän kovaa, vaikka sisus näyttää höttöiseltä. Tuoksu muistuttaa Kinder-munaa tai muuta suklaata, jossa on yhdistetty maitosuklaata ja maitokreemiä. Ilmakuplia ei juuri huomaa vaan tämä on yllättävän jämäkkää ja täyteläistä tavaraa. Aivan kelpoa, vaikkakin makeaa. Oikeastaan ihan liian makeaa.

Olli P 28.11.2014
Milkan tuttua, näyttävää kuplapintaista ilmasuklaata joka on varustettu kermaisen makealla tuoksulla. Sisältää löytyy putivalkoista täytettä pikku kuplilla varustettuna. Suklaa on pehmeää purtavaa ja yllättää täyteläisyydellään. Jos silmät olisi kiinni niin en arvaisi että kyseessä on ilmakuplasuklaata. Kermaisen makea tuoksu osoittautui myös mauksi, mutta ei ammu lainkaan yli vaan pysyy miellyttävänä. Vieno makeus jää jälkimakuun. Kaikkinensa kiva ja helppo syötävä. Ilmasuklaaksi tätä ei helposti miellä mutta kyllä tätä kelpaa mässätä makean nälkään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani